Mide bulantısı ile yemek hazırlığı

Kızlar ilk aylarda özellikle herkes bulantı çekiyor bu süreçte yemek işini nasıl yaptınız? Benim 14. haftam hiç geçmeyecek gibi geliyor sürekli kahvaltılık hazırlıyorum ama eşim için de üzülüyorum benimle beraber o da perişan oluyor gibi geliyor :pleading_face: bazen fırın yemeği deniyorum ona bile dayanamıyorum :slightly_frowning_face: kokmayan bi yemek öneriniz var mı bu süreci nasıl idare ediyordunuz?

Menemen yemekten eşim menemene dönmüştü:rofl::rofl: soğansız ancak onu yapa biliyordum.soğan görünce midem bulanrdı. Maskeyle idare etsen?

1 Beğeni

Ahah tam olarak şu an akşam yemeği için menemene dönecektim bende :smile: 7 günün 5i menemen yiyoruz. Çift maske takarak denedim birkaç kez ama olmuyor :slightly_frowning_face:

1 Beğeni

Bir akraba fln eş dost yok mu? Bu süreçte yardıma gelsin sana.İnşaAllah çabuk geçer bulantılarn canım​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İlçede oturuyoruz gelip gittikçe sulu yemek yapıp kavanozlara vakumladılar sağolsunlar ama işte kalıcı olmuyor. İnşallah çok teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Kiyamam diyerek bi yandan gulerek okudum kizlar affedin :see_no_evil: annem de ayni oyleymis tabi o zaman maske degilde tulbent baglayarak yemek yaparmis canim anam :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: aslinda buzluga atilmalik pratik yemekler de olabilir ama iste yapmak mesele :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Biz istiuoruz ki,kendi kendine pişsin önümüze düşsün​:rofl::rofl:

2 Beğeni

İnanır mısın evde maske yokken yoğun bulantılı günlerde tülbente kolonya sıkıp bağlıyordum mutfağa girerken onun kokusu bastırsın diye :see_no_evil: evet çocuk düşünmeye başlanınca buzluk için yemek hazırlığı yapılmalıymış :smiling_face_with_tear:

Demii keşke öyle bişey olsa :smile::smile:

1 Beğeni

Oyle birsey olsa super olurdu ayy :face_holding_back_tears::heart_eyes: ben de cogu zaman halsizlikten bisey yapamiyorum gercekten tum gun is yapmis gibi yoruluyorum :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Bebişler gelince böyle uzun dinlenmelerimiz olmayacak bununda tadını çıkarmak lazım :smile::heart_eyes:

2 Beğeni

Ay dur dur :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Günde 1 defa yiyorum bazen hiç yemiyorum​:sleepy::sleepy::sleepy:

1 Beğeni

Merhaba ben de sizin gibiydim Ben çözümü şöyle yapıyordum ağzımı kapatıyordum burnumu kapatıyordum Çünkü yemek yapmak zorundaydım artık dayanmaya çalışıyordum​:roll_eyes:12 haftadan itibaren Mide bulantım geçti şu an 15 haftadayım şükürler olsun geri gelmedi​:blush: yani maske de alabilirsiniz böyle ıslak mendil falan koyun,nefes alip verin temiz havaya çıkın suan aklima gelenler bunlar :mask::wind_face::hugs:

1 Beğeni

Ay maşallah ne güzel inşallah kalan haftalarda da rahat bir hamilelik geçirirsiniz :heart_eyes: teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Amin sizde :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Şu anda bende öyleyim Kuzum 8 haftalık hamileyim ama günden hiç birşey anlamıyorum ağız tadım da değişti yemeklerden tat alamıyorum gerçekten çök zor geçiyor bende aynı kahvaltı hazırlıyorum kızartma filan kesinlikle yapamıyorum inşallah en yakın zamanda geçer Allahın izniyle bide çok yorgun hissediyorum benim gibi olan varmı

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

İlk haftalarda ben de sizin gibiydim, çok normal :blush:

10.haftadayım içim dışıma çıkışıyor kusmaktan kaburgamda batma oluştu kaburga kırılması bile olurmuş çok korkuyorum bulantı hapı kullanıyorum oda çok az rahatlatıyor yemekleri zor yapıyorum maske takıyorum maske bile pis kokuyor burnuma