Mide ağrısı

Arkadaşlar yaşayan var mı 4 gün olcak hiç durmadan midem ağrıyor, gaviscon verdi doktor oda yarım saat falan etki ediyor sonra yine aynı delinecek gibi şiddetli ağrıyor

Mide yanması mı mide ağrısı mı tam olarak yaşadığınız ? Gaviscon genelde mide yanması için kullanılıyor, ondan sordum

Mide ağrısı çok şiddetli devam ediyor sırtıma vuruyor artık

mide agrisi icin degil ki ama gaviscon mide yanmasi icindir

Nexium verdi birde ama o hiç işe yaramadı, gaviscon yine yemekten sonra içince biraz etki etti. 3 çeşidi var bu ilacın dedi belki ağrı için olanida vardır bilemiyorum ama yarın 1 hafta olacak aralıksız ağrıyor sırtıma vuruyor artık ağrısı

@gökyüzükadar Hormonlarda oluşan değişiklikler, rahmin büyüyerek mideye uyguladığı baskı ve vücutta oluşan enfeksiyonel durumlar mide ağrısına sebep olabilir. Gazlı içecekleri tüketmeyin. kahve ve diğer kafeinli ürünlerde mümkün olduğunca uzak durun. Bol su için. Soğuk, kızartılmış yiyecekler, turşu ve ekşi yiyecekler tüketmeyin. Probiyotik içeren besinler veya takviyeler kullanabilirsiniz. Muz, yoğurt, pirinç, haşlanmış patates gibi yiyecekler ağrınızın hafiflemesine yardımcı olacaktır. Bir yemek kaşığı elma sirkesini bir bardak suya ekleyip yemeklerden önce içmeyi deneyebilirsiniz.

Teşekkür ederim cevabınız için, inanın hepsini denedim hiçbir şey fayda etmedi. 12.haftadan sonra endeskopi düşünülüyor 9+3uz bugün nasıl dayanicam bilemiyorum. Sadece yoğurt ve beyaz ekmek yiyebiliyorum, en çok beslenememek üzüyor zaten beni

@gökyüzükadar zor bir durum Allah yardımcınız olsun, inşaAllah herhangi bir işleme gerek kalmadan rahatlarsınız​:palms_up_together:t2::two_hearts:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim, duanız yeterli benim için Allah razı olsun :white_heart:

1 Beğeni

Benim de suan 8 haftalik hic bir sekilde kusma mide bulantisi yasamiyorum surekli bi hazimsizlik ve mide agrisi var ama 2 gundur oda gecti bide goguslerimin agrisida buyuk oran da gecti sebebi ne olabilir

Demek ki alışmış vücudunuz değişikliklere inşallah benimkiler de geçer. Hazımsızlık varsa kefir iyi geliyor diye biliyorum

Bende bi şey sorabilir miyim burdan 2 gündür agrılı bi kalça üstü bel agrısı var 9+3 teyim bormal mi sizce

Acaba yediklerin falan mı dokunuyo benimde midem de yara var kızartma falan yersem ekşi acı sizinki gibi rahatsız ediyo yeme alışkanlığınınizi düzeltin bakalm biraz hafif yemeye çalışın ekmek bile ağrı yapiyo bende rahatsızlık başladı mı

Var evet bende de gastrit dikkat ediyorum ama streste yapıyorum galiba oda tetikliyor, yemekten önce 1 tatlı kaşığı tahin içmeye başladım sonsuz şükür ise yaradı :pray:

Kuyruk sokumu ağrısı diyorlar, hamilelikte normalmiş geçmiş olsun :white_heart:

Dun gecti diye yazdim ama bugun yine midem iyi degil cok agir yagli seyler yememeye calisiyorum ama mahvediyor beni

Ac karnına tahin yiyebilirsiniz, yoğurtta iyi geliyor çok geçmiş olsun umarım biran önce geçer :white_heart:

1 Beğeni