Meryem ana otu

Merhabalar qrkadaslar dogumuma az kaldi normal dogum olcak qma meryem ana otu kullanan oldumu aranızda gerçekten ise yariyormu

Ne için kullanılıyor ki

1 Beğeni

Ise yarayan cok gördüm bende kullanacagim

Açılma olması için kullaniliyor

1 Beğeni

Ben kulandın 30 haziranda doğum yaptım ve dua okuyoruz üzerine o açıldıkça rahim açılıyor

Ne duası okunuyor ? Doğumdan önce suyundan mi icikiyor ?

ben 2 gebeliktede kullandim.3.dede kullancam.inanc aslinda genisce bi legene koyuyoruz ustune sureler okunuyo o ot acildikca rahimde aciliyomus.dogum yapincada otu sudan aliyosun ot kapaniyo yumrukseklinde.ozamanda rahim kapanip toparlanma basliyomus.ben inandim yaptim acikcasi kaybedecek biseyim yoktu nasilsa.

2 Beğeni

Bana da arkadaşım umreden getirdi , bende ins nasip olursa deneyeceğim. Suyu iciliyor mu ?

2 Beğeni

yok ben icmedim hatta dualarinida ben okumadim bi arkadasima soledim rica ettim o okudu.hastaneeye goturup annesinfalan okuyanda warmis.

Evet doğru ama çok dikkat edilmesi lazım doğum olduğu gibi otu sudan çıkarın yoksa doğumda fenalasirsiniz rahim kapanmaz yapacak olan herkesin bilgisi olsun yengeme annemler yaptılar sonra unuttukları icin doğumu aşırı zor geçmişti

1 Beğeni

Meryem Ana otu onu suyun içine katıyorsun içmiyorsun ben içmiyorum içinden geçen duayı oku sağlıkla çocuğumu kucağıma almayı rahime onun sayesinde açılacağını içimden geçen duayı okuyup işte bekledim açıldıkça rahimin açıldı ama hemen çıkarman lazım yoksa kalaman durmaz biri hemen çıkaracak ki kananman duracak o esnada