Burdan bir arkadaşımızın önerisiyle 39.haftamda Meryem Ana otu buldum aldım ama tek başıma yapabilirmiyim bunun dua okumasını vs tek başıma nasıl yaparım tarif edermisiniz internetten baktım sıcak suya koyup için falan diyordu ama yardım ederseniz duasını okuyup açılma için kullanmak istiyorum
Eğer suyun veya nişanın gelmediyse kasılmaların varsa sadece kendin okuyabilirsin ama okuyacak başka birileri annen kaynanan eşin vs biri okusa daha iyi sırtının ovulması gerek dua okunurken Meryem ana otunu geniş kapta bir suyun içine koy ardından dediğim gibi yanında okuyabilecek biri varsa o suyu yanına koysun sırtını ovalayarak Ya Rabbim bu benim elim değil Fatıma annemizin eli sen Şafii isminin hürmetine şifa ver deyip sırayla önce meryem suresi felak nas ve ayetel kürsi okuyup bıraakılır inanışa göre o ot suyun içinde açıldıkça rahmin de açılmya başlar ama şunu unutma her şeyin başı kalpten inanmak şüphe ile yaparsan işe yaramaz kasılmaların sıklaştıkça hastaneye git ama suyu da mutlaka yanında götür doğum yapacağın oda da kalsın doğum yaptıktan hemen sonra da o otu sudan çıkarsın yanındaki biri bide içilir falan demişsn o sudan içmeyecen suyu hamile kalmak isteyenler içebiliyor doğuma girecek olanlar değil
Merak ettim yaptınız mı acaba
Valla ağrılarım kasılmalarım var bitanesiyle yaptım ama beceremedim galiba söylendiği gibi birinin yanımda olup yardım etmesi şart eşim inançlı biri değil o yüzden o yardım edemez annemlerde şuan yanımda değiller denedim ama olmadı yani ama şükür şaşırtıcı şekilde ağrılarım geri geldi karılmalarım falan oluyor en azından bunu yaptım sanıyorum
İnşallah Allah’ın izniyle işe yarayacaktır inancını yitrme