Meryem Ana otu kullananlar

Kızlar selam. Doğumu kolaylaştırmak ve doğumdan önce açılmayı çabucak hızlandıran Meryem Ana otu suyu içen var mı aranızda?

O su içiliyor mu ben normal kavanoza koyuluyor diye biliyorum

Evet içiliyor doğum başlamadan önce sancılar tuttuğu zaman bardağin içine konulup o bitki açana kadar bekletiliyor sonra suyunu içiyorsun ve açılmana yardımcı oluyor ve doğumun kolaylaşıyor ben daha denemedim ama çevremdeki yakinlarim bunu uyguladı ve faydası oldu. Bende aranızda yapıp içen var mı diye sormak istedim :blush:

Bende duydum ama içildiğini duymadım sanırım tercih meselesi

Olabilir, ben içildiğini duydum açılmaya yardımcı olup doğumu kolaylaştırıyormuş.

Sancı baslaginda suya koyun diyolar açıldıkça doğum kolaylaşırmis bı duası varmış suya koyarken onu okuyun diyolar ama doğum biter bitmez sudan cikarmaniz gerekiyomus . Sudan cikarmayi unutup kanaması durmayan bir sürü hikaye gördüm onları okuyunca cesaret edememiştim bende

Hayır içilmiyor sizin doğum başladığı zaman bir kişi ya da bir kaç kişi onu suya koyuyor okunması gereken duaları var onları okuyorlar eğer Meryem Ana otu açılırsa doğumun kolay olur açılmazsa zor geçer diyorlar ama alakası bana da suya konuldu gayet de güzel açıldı denildi ama benim açılmam olmadı sezeryana alındım

Ya öyle mi inanın ki bilmiyorum sadece duyduklarimi yazdım yanlışta duymuş olabilirim 36 haftalık hamileyim doğum yaklaşınca Meryem Ana otunu uygulamak için burdan da bilgi almak amacıyla böyle konuyu açtım teşekkür ederim yine :slightly_smiling_face:

Gerçekten bilmiyorum bende burdan sizlerden de duymak bilgi edinmek amacıyla konuyu açtım eğer ki dediğiniz gibiyse bana söylenenler belki de yanlış yapılmıştır ya da ben yanlış anlamışımdır teşekkür ederim bu arada :slightly_smiling_face:

Rica ederim canım evet işe yaradığını söyleyen çok kişi var var ama doğru ve dikkatli yapmak lazım :cherry_blossom:

Haklısınız, doğumum yaklaşınca deneyeceğim ve sonucu buraya yazacağım :blush: