Mersin üniversite hastanesi doğum

Kızlar Mersin üniversitesi Hastanesi’nde doğum yapan var mı ilk defa gidecem doktor önerilerine açığım giden varsa bilgilendirme yapabilir misiniz @mersin-anneleri

Kimse yokmu Mersin üniversite hastanesine giden mersinliler neredesiniz

Canım ben orda doğum yaptım biraz geç gördüm ama hala bilgi almak istiyorsan konuşalım

Hallettim canım 1 Ekim de doğum için gün aldım heyecanla beklemedeyim

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım Allah analı babalı büyütsün :smiling_face_with_three_hearts:

Amin canım sen doğumu orada yaptım dedin sezeryan mı oldun

Evet canım sezaryen oldum

Kaçıncı katta yapıyorlar doğumu doğumdan sonra kaçıncı katta aldılar benim sancım vardı geçen gün 1 katta doğum servisinde bekledim ama berbat yani 1 tane lavabo vardı

Canım ben 1. Katta doğum öncesi yattım tek kişilik karanlik oda da doğum sonrası 2. Kata alındım oda iki kişilikti

Ama doğum karı öyle sadece 1 tane lavabo var o da karanlık oda dedikleri yerde ben yatarken sürekli birileri geliyordu

Doğum öncesi neler yaptılar ayrıca doğumu orada mı oldun 1 katta bende sezeryan olucam ilk olduğu için hiç bi bilgim yok doğum bölümü hakkında çok soru sordum ama kusura bakma karanlık oda ne oluyor nasıl bi yer ne için oraya alıyorlar kafam çorba oldu

Şimdi canım şöyle sezaryen i ameliyathanede yapıyorlar o anki heycanla kaçıncı kata götürdüler bilmiyorum karanlık oda dediğim yer doğum katında bulunan tek kişilik bir oda gebelik tansiyonum vardı tansiyonum düşmediği için doğuma kadar orda kaldım ve bütün hemşireler doktorlar hasta bakıcılar çok ilgiliydi yine olsa yine orda yaparım doğumu

Doğumdan sonra attan muayene yaptılar mı karnına kum torbası koyuyorlarmış sizde de öyle bi şey oldu mu

Sezaryen sonrası alttan muayene yapılmaz canım dikişlere zarar verilir yoksa evet kum koydular