Merhabalar ilk gebeliğim 7. Haftamdayım pek bilgi sahibi değilim

İlk gebeliğim 7. Haftamızdayız bir defa tek hastaneye gittim vajinal ultrasondan korkuyorum ne zaman artık normal ultrason ile bakarlar yardımcı olurmusunuz

Sağlıkla gelsin inşallah korkma hiç bir baktın 10 20 30 derken bebişin kucağında :hugs:

1 Beğeni

Saglık açısındamı korkunuz

Kalp atışı duyuldu mu kese görünüyor mu

Yok yaşım daha küçük ilk defa kadın doğuma gittim vajinal ultrasondan hem utanıyorum hem korkuyorum

En son 4-5 haftalıkken gittim kesesi göründü daha küçük olduğu için kalp atışına bakmadılar

Yaşın kaç ben 23 yaşındayım 2. Gebelik ama ilki düşük olmuştu ilk defa kalp atışı dinledim doktordan utanacak birsey yok bunun için utanmana gerek yok ultrasonda en yakın zamanda görünür

7 haftalık olduysa git ultrasondan bakarlar simdii

18 yaşındayım

Vajinal ultrason ile bakmazlar değilmi ?

Hayır hayır normal ultrasondan bakarlar hangi şehirde yaşıyorsun

Ankarada oturuyorum

Doktorunu begenmezsen değiştir

Doktorumu değiştircem zaten birde folik asit hakkında sorum olucaktı kullandığımdan beri vücudum kaşınıyor mide bulantılarım daha bi arttı sanki kullanmak istemiyorum artık sorun yaratırmı

Hangisini kullanıyorsun

Ankarada nerdesin

Sincandayım

1 Beğeni

Folidoce 400 mcg

Folibol 5mg kullanıyorum hiç bir rahatsızlık vermedi istersen bundan bulabilirsen güzel bi ilaç

Doktora danışıcam o zaman kullanmamda sorun yoksa ilacımı değiştiririm gerçekten mercimek kadar hap ama aşırı rahatsız edici aç karınlada almıyorum çok kötü bulandırıyor kaşındırıyor