Ben yıldırım doruk kadın dogum doktoru önerdiğinz varmı kadın olsa daha ıyı rahat konsuyorum Hamilelik
@bursa-anneleri arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz
Yaa ona gttım de pek bız memnun kalmadk neden bilmiyorum
Bazen doktorla hastanın enerjisi tutmuyor maalesef . Mutlu kilciler var. Ben kisa sureligine dorukta derya hocaya gitmistim . Mutlu hocanın kapısı doluydu kadinlar hep aaa sen niye mutlu hocaya gelmiyorsun bitanedir falan diyordu. Bir bak istersen
Olabilr bı bakın teşekkür ederim cnm
Bız gıttgmzde bize gulmustu 1 kere gttım
Ayy noldu nolduuu
Yıldırım doruk bana 10 dakika mesafede ama ben de mesela ısınamıyorum o hastaneye bir de daha once bahsetmistim DErya hoca o kadar hevesle basladigim bir doktor olmasina ragmen uslubu yuzunden beni rahatsiz etmisti . Halbuki cok basarili bir hocadir kendisi. Kötü doktor oldugunu düşünmüyorum doruk hastanelerinde ama hep derim tamamen hasta doktor enerjisi tutunca gebelik sureci eglenceli geciyor . Bizim evde saglik ocaginda bile aile hekimi farklı tek kisi benim . Rahat olcam çekinmeden istedigimi sorcam
Ayyy bende öyleyim kız bızım evler yakın o zman bana da doruk evden 5 dk arabayla
Benım ısınmam cok onemli derrım esıme hep
Merhaba bende reşat beye gidiyordum. Banada reşat beyi cok oneren olmustu, uyum baska bir seydir evet rahat ve guzel gecsin hepimiz isteriz adam isini guzel yapiyormus falan filan diye duyunca gittim.
Bebegimin kalbi durdu ve soyle bir sey var her sey allahtan biz dikkat ettigimiz ihmal etmedigimiz surece Rabbim boyle uygun gormus diyorum orasida ayri tabi. Ama bir suru test yaptirmistim demir magnezyum gibi degerleriminde gorunecegi testler. Demirim dusuk cikmis bana 2 hafta sonra kanama ile gittigimde, “demir magnezyumlarini kullaniyorsun dimi” dedi. Vermediniz hocam dedigimde nasıl ya yaziyorum kullan dedi 2 gun sonra ise bebegim ölmustü icimde gelisimi durdugu icin kalbide durmus. Ve belkide eksik vitamin vs oldugu icin zorlandı bilemeyiz ama benim gozumde ihmal di bu durum. Tekrar gider miyim kendisine asla ama hep oyle olcak herkese oyle olacak diye bir sey yok sadece gidenler bol bol soru sorup hatirlatsin isterlerse. Mutlu beye gittim 1 defa ya mahsus doktorum yoktu diye cok cok guzel ilgilenmisti ama yinede doruk benim icin baska seylerden de oturu bitti yani zorda kalmadikcs gitmem baska doktor buldum umarim tekrar bebek sahibi olursam onu denemek isterim Rabbim herkese sağlıkla kucaklamayi nasip etsin bebislerini
Çok tesekkur ederim aminn
Cok cok gecmis olsun. Rabbim zamanı geldiğinde sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin.
Kız evın nerde tam olarak hıc komşum yok
Senin nerde 5 dakika mesafe yazmışsn kız simdi gördüm
Bende Özele gidiyorum ahmet yılmaz fsm de kliniği var ama cok tatlı bi doktor 3 doktor gezdim en iyisi diyebilirim
Benmde başımdan aynı şey geçti herşey düzgün giderken kalbi durdu ilaçlarımıda kullandım ama nasip rabbim böyle istemiş demekki sizin içinde hayırlısı buymuş üzülmeyin rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah kuzum