Merhaba kızlar hamile miyim?

Merhaba kızlar öncelikle iyi bayramlar hepinize ben evli değilim ve açıkcası korkuyorum detayları yazıcam. 23 mayısta korunmasız bi ilişki yaşadım aynı gün ella içtim sonrasında ise 31 mayısta yine korunmasız bi ilişki oldu, geri çekilme yöntemiyle korunduk. Ben en son 16 mayısta regl oldum bu ayın 14ünde regl olmam gerekiyordu tam 30 gün ama hala regl olmadım evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı güvenemedim hastahanede kan testi yaptırdım o da 0,100 çıktı yani negatif. Şüpheli ilişkiden 17 gün sonra yapılan kan testi kesin sonuç verir yani gebelik olsa çıkardı değilmi biraz korkuyorum açıkcası yanıtlar mısınız

Evet gebe değilsiniz

1 Beğeni

Kullandiginiz ilac adet gecikmesi yapiyor hamile değilsiniz

1 Beğeni

Evli değilsiniz ve ilişki yaşıyorsunuz dünyanın çivisi çıkmış gerçekten ne kadar da normal bişeymiş gibi anlatıyorsunuz Allah sonumuzu hayr etsin

4 Beğeni

Çok teşekkür ederim geçmiş bayramınızıda kutluyorum hiç gecikmem olmazdı çok korktum hala da gelmeyince duphaston kullansam düzenlemesi için uygun olurmu kullanan varmı

Tabikide düşüncenize saygı duyuyorum ama sizinde saygı duymanızı bekliyorum doğru olup olmaması günahı sevabı beni ilgilendirir herkes kendinden sorumlu bu hayatta hiçbirşey kınamaya gelmez teşekkür ederim fikriniz için yinede.

Çok sağolun geçmiş bayramınızı kutluyorum tekrar kan testi vb vermeme gerek yok değilmi

Hayir gerek yok icinizi rahat tutun streste etkiler

1 Beğeni

Regl söktürücü olarak ne yapabilirim

Bir şey kullanma. Zamanı gelince regl olacaksın zaten. İçtiğin ilaçlar hormon içeren ilaçlar. Hormon düzenini bozarsın sadece. Beklemen yeterli. İlişkiye gireceğin zaman mutlaka korunmayı ihmal etme böyle stresler yaşamamak adına sana tavsiyem :pray:t3:

1 Beğeni

Çok çok sağolun

Merhaba canım sıkıntı yapma Ella regl düzensizliği yapıyor değilsindir yani. Ön yargılara aldırış etme yaşamda karar da senin. İyi bayramlar

2 Beğeni

Stresten gecikme olmuştur muhtemelen. Kan testinde çıkardi olsaydı

1 Beğeni

Canım inan hiç bilmiyorum ama açtıgın post linçlenmene sebep olabilir

1 Beğeni

Allah doğru yolu göstersin inşallah kınamıyorum ama böyle bir duruma da saygı ile yaklaşamıyor insan nadide bir incisin ve değerlisin teninde öyle ona kendin değer vermelisin​:rose:

1 Beğeni

Kekik demleyebilirsin genelde 1 2 güne söktürüyor tadı kötü ama benim normalde gecikirdi sancım olurdı kekik demleyip içerdim

1 Beğeni

Çok çok sağol canım yarın tekrar kadın doğuma gidicem

Kekik cayını demle bazen 1 2 saate bile geliyor

1 Beğeni

Merhaba, öncelikle hamile degilsin test sonuclarina göre ama hormon dengen bozulduğu icin bir kac ay regl düzensizliği yasayabilirsin. Rızaya dayalı, bilinçli ilişkiler geliştirdiğin surece de sana hicbir şey olmaz, kimin neyi onayladığı yada onaylamadığı onlari bağlar, başkalarının hayatina saygi duyamayanlar, bildiklerinin harici yasam bicimlerini öcü görenler de susabilir ve istedikleri gibi yasamaya devam edebilirler. Son olarak "hic kimsenin hayatina herkes karışamaz.":smirk:

5 Beğeni

Ya ne kadar güzel bir yaklaşım kimseden onay beklemiyorum ama saygı bekliyorum malesef ki insanlar bu olayı bu kadar abarttıkları sürece kadınlar her zaman ezilicek ama hemcinslerimizin bunu yapması gerçekten üzücü herkes istemediği onca şey yaşıyor ki kimseyi kınamak yadırgamak haddimize değil herkes kendinden sorumlu diyorum son olarak ve kadın doğum randevuma geldim regl oldum hormon ve beta testi istendi canım içim birazda olsa rahatladı düşüncelerin içinde çok teşekkür ediyorum geçmiş bayramınız kutlu olsun herşey gönlünüzce olsun :pray:t3: :green_heart:

4 Beğeni