Merhaba arkadaşlar hamilelikte eşten tiksinme oluyor mu?

Eşimle severek evlendik 6 haftalık gebeyim son iki haftadır eşimden tiksinmeye başladım özellikle kokusu bu normal mi

1 Beğeni

Hormonlar o kadar değişiyor ki mümkündür yani :grimacing:

İnşallah geçici bir durumdur

Geçer geçer bilinçli olan bir şey değil bu hissiyatlar yapacak bir şey yok :face_with_peeking_eye:

Tiksinme yaşamadım ama bizde cinsellik bitti bebeğime birşey olscak korkusu ile ev arkadaşına bağladım oda saygı gösterei sağolsun :blush::hugs:

Bende eşimden tiksiniyordum özellikle kokusundan gece kendi parfümümü sıkıp yatağa giriyordum eşim sağolsun çok sorun etmiyordu bu durumu sinek ilaçlıyor sanki diyip gülüyordu çok şükür aylar geçtikçe tiksinmem de geçti​:sweat_smile:

Yakınlaşma vs bitti gibi bir şey sırf bu tarz şeyler yüzünden ilk zamanlar üzerine çok kusmuşluğum var :smiling_face_with_tear::pensive:

Ayy ilk zamanlar bende öyleydim eşim herhangi bir konuda konuşmaya başlasın sus konuşma midem bulanıyor diyordum​:smile: sesine bile tahammül edemiyordum ama düzeldi çok şükür bitti o bulantılı günler​:melting_face:

2 Beğeni

:joy:ahay yazık duştan çıkmış eşime kokuyorsun deyip ağlıyordum

Evet bn ilk 4 ay esimden midem bulaniyordu

Bizde durumlar aynı gebelik öncesi nasılsa şimdi de ögle tiksinme falan yok ilişki de bi değişik de yok hormanlar beni ele geçiremedi :joy:

Eşlerinden tiksinenler bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba

1 Beğeni

Benim kızım olacak

Sağlıkla alın kucağınıza inşallah

1 Beğeni

İnşallah Allah razı olsun

Bende aksine oldu eşimin kokusu kendisi dahada cekici gelmeye basladi aşkım artti diyebilirim :joy::joy:

2 Beğeni