Selamın aleyküm 23+5 hamileyim rahatsızlıklarım var oksapar 6x1 endol 100 mg makattan fitil adalat 30 mg kalp ve tansiyon ilacı alfamet 250 mg tansiyon ilaci günde 4 lacktofe stıck(liposomal Demir,vitaminC,toztakviye edici) Momvital toplamda6 tane ilaç kullanıyorum ve bunlardan birisi dokunuo sanırım bugun gidip sölicem ama ben hamile kaldiğim kilodayım bebeiğm 27 cm 425 gram normalmi şuan erken doğum riskim olduğu içinde sürekli yatış verdi önerebilceğiniz birşey varmi rica etsem banada destek olurmsunuz araştırma takipliyip
Bebeğin kilosu normal kabul edilebilir evet ama biraz düşük gibi kilosu benim 23+0 ken 675 gramdı bebeğim benimkine de biraz tombik olabilir dedi
ama olsun sağlıklı olsunda zayıf kilolu fark etmez hım bu arada ben beslenme şeklimden kaynaklıyor diye düşünüyorum bebeğin kilosunu mesela günlük kesinlikle yumurta yiyorum sabah kahvaltı da ama köy yumurtası benim kendi tavuklarım var yine kahvaltı da tahin kesinlikle haftada 2 defa falan veya 1 defa balık yine kahvaltı da kendi mayaladıgım yoğurt 1 kase ve gün içerisinde de acıkınca yoğurt yerim bir kase böyle dahası aklıma gelmiyor belki faydası olur
bu arada bol bol taze meyve hatta günlük olarak…