Memur anneler heyet raporu

Merhaba. Memur olup heyet raporunu kaçıncı haftada nasıl aldınız. Doğumdan sonrada alinabiliyor mu

1 Beğeni

Ben doğum iznim bittikten sonra alcam kaç haftalıksınız ihtiyacınız var mı heyet raporuna? 32.haftadsm itibaren çalışamaz raporu alabilirsiniz isterseniz

1 Beğeni

25+2 haftadayim fakat farklı şehirde yaşıyorum burda kimsem yok yalnızım . Gidiş geliş yapınca bu kez yoruluyorum . Ayrıca diyabet başladı yaşımda genç değil 37 yaşındayım bu tempoya ayak uyduramiyorum 32.haftadan önce riskli gebelik olarak alabilirsem artık kurulu bir düzen şeklinde doğumu beklemek istiyorum

2 Beğeni

Haklısınız o zaman ama inanın süreç nasıl bilmiyorum sağlık ocağından parça parça da alabilirsiniz 40 gün doktor iyi biriyse

1 Beğeni

Ben heyet raporluyum, düşük riskinden dolayı. Sadece 2 gün çalışabildim.22 haftaligim. 32 den sonra zaten doğum öncesi izin hakediliyor.

2 Beğeni
  1. Haftada doktorum rapor verebilirim dedi
1 Beğeni

Normal hakkım bitti Malesef 40 gün olan. yıllık iznimde bitti deprem zamanı .

Benimde doktorumla konuşmam lazım hem uzun yol hem diyabet hem yaş tan her türlü riskliyim

31 hafta mi vermeyeydi daha iyidi​:person_facepalming:

Merhaba, sorununuzu çözdünüz mü benzer bir durumla karşı karşıyayım. Bir yol haritası olur diye sormak istedim.