Merhaba. Memur olup heyet raporunu kaçıncı haftada nasıl aldınız. Doğumdan sonrada alinabiliyor mu
Ben doğum iznim bittikten sonra alcam kaç haftalıksınız ihtiyacınız var mı heyet raporuna? 32.haftadsm itibaren çalışamaz raporu alabilirsiniz isterseniz
25+2 haftadayim fakat farklı şehirde yaşıyorum burda kimsem yok yalnızım . Gidiş geliş yapınca bu kez yoruluyorum . Ayrıca diyabet başladı yaşımda genç değil 37 yaşındayım bu tempoya ayak uyduramiyorum 32.haftadan önce riskli gebelik olarak alabilirsem artık kurulu bir düzen şeklinde doğumu beklemek istiyorum
Haklısınız o zaman ama inanın süreç nasıl bilmiyorum sağlık ocağından parça parça da alabilirsiniz 40 gün doktor iyi biriyse
Ben heyet raporluyum, düşük riskinden dolayı. Sadece 2 gün çalışabildim.22 haftaligim. 32 den sonra zaten doğum öncesi izin hakediliyor.
- Haftada doktorum rapor verebilirim dedi
Normal hakkım bitti Malesef 40 gün olan. yıllık iznimde bitti deprem zamanı .
Benimde doktorumla konuşmam lazım hem uzun yol hem diyabet hem yaş tan her türlü riskliyim
31 hafta mi vermeyeydi daha iyidi
Merhaba, sorununuzu çözdünüz mü benzer bir durumla karşı karşıyayım. Bir yol haritası olur diye sormak istedim.