Memnun olduğunuz bebek anne ürünleri neler?

Merhaba kızlar, Sanırım bu alışveriş olayına kafayı taktım daha şimdiden ne almam gerekli ne zaman almam gerekli düşün düşün işin içinden çıkamadım. Bu yüzden daha hiç bir şey almamış anne adayı olarak memnun olduğunuz ürünler neler

4 Beğeni

Hatta ilk ben yaptığım gözleme göre en çok memnun olunan bebek bezini yazayım. Sleepy bio naturalden çoğu kişi çok memnun gibi

2 Beğeni

Bende bisey almadim henuz doguma yakin alirim diyr dusunuyorum

3 Beğeni

Bencede en mantıklısı doğuma yakın yani en azından 7.ay bitince alınmalı diye düşünüyorum ben öyle yaptım.Çünkü işin içine girince çıkamıyorsun illaki eksiği falan olıyor tamamlayana kadar baya zaman geçiyor.Heleki oda yapıcaksanız biraz daha uzun sürebiliyor imalatı ve kurulumunuda eklersek.

2 Beğeni

Bebek bakım sırt çantası, park yataktan çok memnunum

Kraft pusetinden, kaşık biberondan hiç memnun değilim.

Göğus kalkanı cok güzel ama yanlış marka seçimi yaptım

5 Beğeni

Pusetten, bebek arabasından ve bebeğin yatağından çok memnunum. Beşik Gezen Bebe diye bir markanın anne yanı beşiği olarak geçiyor ama bildiğimiz anne yanı beşiklerden değil bu. Pratik kurulum olanlardan, ben anne yanı olarak kullanmıyorum hatta. Buraya atarım fotoğrafını.

Prima bezden hiç memnun kalmadım, bebek pişik oldu.

Pişik kremi olarak @Cansu 'yu dinleyip Hametan aldım (mavi), çok memnun kaldım. Bir gecede geçirdi pişiği.

Mama takviyesi almıştık birkaç gün, Hipp Combiotic mamasından memnun kaldım.

Islak mendil olarak Pure Wipes Organic kullanıyorum ama memnun kalmadım çünkü çok ıslak. Sleepy’ye geçiş yapacağım bitince

Biberon olarak Philips Avent’i kullanıyorum ve çok memnunum. Lansinoh da vardı ama bebeğim biberon ucunu tutamadı onun, öğürdü. Avent’in ucunu hemen kavradı ve meme reddi yaşamadık

Göğüs pedi çok işimi görüyor. Emzirme sütyeni de şart

3 Beğeni

Prima zaten kara listedeydi :rofl::rofl: Ben de molfix’den hiç memnun değilim.

Hametan bende o kadar hızlı geçmedi. En hızlı geçiren bübchen oldu. Senin memnun kalmana çok sevindim :heart:

Genelde hipp mamadan memnun kalmayanı çok okudum sizde maşallah Eylül kız beğenmemezlik yapmamıs :innocent:

2 Beğeni

Prima Bebek bezi bence de çöp, tam 27 sene önce erkek kardeşim için annem kullanıyordu pişik hiç geçmedi , sonra annem canbebe kullandı (alternatif çok kısıtlıydı)hiç bir sıkıntı yasamadi. Kardeşim sağlığına kavuştu. O zamandan beri benim için asla kullanılmayacak bir marka.

2 Beğeni

Bir çok yenidoğan yoğun bakımi bebek için canbebe istiyormuş.

2 Beğeni

@Hulyalarda Katılıyorum size. Pişiği geçmişti sabah, şimdi yine olmuş. Her alt değişimi sonrası da kremi sürüyorum. Çiş yaptıkça ağlıyor kuzum :pleading_face: Şimdi Molfix kullanıyorum. Bundan da memnun kalmazsam ben de Sleppy ya da Baby Turco’ya dönüş yapacağım :pleading_face:

1 Beğeni

İki popo yanak arası mı pişik?

1 Beğeni

@Cansu Popo arası değil de poposunun yüzey kısmı sadece

1 Beğeni

Poposu beze yapıştığı için olmuş. O sleepy varken bizde olmuştu. Bizim şuan iki popo yanak arası pişik

1 Beğeni

Doğru söylüyorsun, dediğin gibi olabilir :roll_eyes: @Cansu

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun bende şimdiden içerik araştırması yapıyorum, dedikleri doğru mu onları iyi değerlendirmek gerek. Olması bezinin içine müslin bez koyup pisigin geçmesini beklemek biraz daha guvenliymis.

2 Beğeni

Müslin bez yapışmaz mı poposuna peki ? @Hulyalarda

1 Beğeni

Bana arkadaşım demişti, doktoru söylemiş araştırmak gerekli sanırım. Tam bir bilgim yok , ama pişik geçmişti onu biliyorum

1 Beğeni

Bebek bakım sırt çantası, park yatağın markaları ne cansu acaba büyük ihtimalle bende park yatak alacağım çünkü Kaşık biberonu herkes çok tavsiye ediyordu şaşırdım meme reddini azaltıyor falan diyorlardı Göğüs kalkanı hangisini önerirsiniz bence çok önemli ya düşünüyorum yara olsa emzirmek çok zor olur bence çok gerekli

2 Beğeni

Elele baby flora anne bebek bakım çantası.

Kraft near me park yatak

Kalkan e bebek markası mycey. Çok kullanışlı ama sütyene sütü sızdırdı. Yine de memnunum. Tekrar bu marka alır mıyım başka marka alırım.

Müslin örtü, elektrikli sut sagma pompam (philips avent yeşil) bunlar da iyi ki varlar

Ebebekten aldığım beşik carşafı dar geldi. A101’de olan çarşaf tam geldi. A101 çarşafından çok memnunum. Dar gelen e bebek carşafıni pusete serdim.

Emzirme yastığının en kalitelisini al gercekten elim kolum oldu. Cenaze evine bile emzirme yastığımi goturdüm. İnsanlar bi dik dik baktı ama yapacak bir şey yok.

Reflü yatağı almadım ama her seferinde keşke alsaydım diyorum. Gittiğim yerlere de götürürdüm. Reflü yataklı babynest de keşke alsaydım.

Delikli zıbınlardan çok memnunum. Bu yaz çok sıcak oldu.

Oda derecesi iyi ki almışım.

Aklına geldikçe ürün sor ben yine tecrübemi yazarım

3 Beğeni