Merhaba. Kendimi bildim bileli Göğüs ucumda hep bir kuru kabuk benzeri birsey var. Ara ara kendisi kopup geri cikiyor ayni şekilde. Doguma az kaldi. Doktorum gogus ucu kremi basla dedi ama bir fayda etmedi. Bu sekilde nasil emzirecegim endiseleniyorum. Ucu kopuyor çünkü. Benimkine benzer bir görsel buldum. Bu sekilde yasayan oldu mu? Surekli silikon Göğüs ucu ile mi emzirmem gerekecek acaba.
Bu durum bende de var bazen kendim koparıyorum hatta kopardıkca süt incisi denilen yapıları görüyorum belki geçer diye bekliyorum göğüs ucu kremi kullanıyorum 1 aydır
Umarim geçer. Gecmezse de artik silikon meme ucu kullanacagim mecbur. Ic emmemesinden iyidir sanirim
Bu bende baştan beri oluyor bende doktora sorup göğüs ucu kremi kullanmayı düşünüyordum
Doğum sonrası süt kullana bilirsin doktor demişti bana krem falan kullanmaya gerek yok demişti
Valla geçen benimde böyle olmuss temizledim daha çıkmadı sormadımda doktora
Bu durum bende de var canım ilk gebeliğimden sonra bir sıkıntı yaşamadım lansinoh krem kullanmaya başla doğumdan sonra da kullanırsın birde emzirdikten sonra bu durum yaşanmıyor çünkü göğüs ucun kuru olunca bu durum yaşanıyor emzirdikçe nemli kalacağı içinde bu görüntü olmuyor ama göğüs ucu yarası yaşayabilirsin o yüzden kreme başla
Bende de gebelikten sonra hep böyle oluyordu kendim koparıyordum 38+5 olduk yaklaşık bir aydır Lansinoh göğüs ucu kremi kullanıyorum artık böyle kabuklanma olmuyor maşallah düzenli kullanın işe yarayacaktır inşallah