Meme ucu hakkında

Merhaba kızlar merak ettiğim bir konu var. Benim meme uçlarım çok küçük yani erkek meme ucu gibi ama etrafında ki halka da büyük. Acaba bebeğin emmesini etkiler mi küçük olması ? Ya da doğum yaklaştıkça büyür mü ? Bilgisi olan var mı

1 Beğeni

Evet ucu düz ya da içe gömülü olunca emmekte zorlaniyor bebek. Silikon uçlar var onlardan kullanabilirsin

İçeri gömülü gbi mi sadece küçük mu. Doğumdan sonra süt doldukca meme daha büyür. Meme ucu Küçük olsa da bebek emdikçe zaten çıkıyor ucu. Sıkıntı etmeyin. İçeri gomuluysr silikon uçlar var faan

Yok içe gömülü değil ucu var ama mercimek tanesinden birazcık daha büyük inşallah büyür

Benim de sizinki gibi çok küçük uçları. Üstelik bide içine gömülü. İlk çocuğum memeyi reddetti. Ne yaptıysak tutturamadik. Hep kendimi sucladim. Ucu yok, içine gömülü diye. Sonra ikinci çocuğum dünyaya geldi. O içine gömülü olmayan memeyi sapır şupur emdi. Hiç de sorun yaşamadık. Yani diyecegim o ki bebek emmeyi istiyorsa emiyor. Hiç sıkıntı yapmayın kendinize.

1 Beğeni

Ayy inşallah öyle olur :pray:t2::blush:

Meme ucum boncuk gibi benim çok küçük ama emmede zorlanmadım ben çocuğum emdi inşallah ikinci çocuğumu da enziririm birde eksra öyle aparat falan kullanmadim

1 Beğeni