Meme tutmama

Doğum yapalı 6 gün oldu kızım memeyi tutmuyur bende elimle sağıp veriyordum ve dogundan beri kuvezdeyi bugün yeni çıktık hastaneden hastanede dahaa iyiydi sütüm evde gelmemeye başladı hem sutumun artması hemde kızımın memeyi tutması için ne yapmam TM gerekir

1 Beğeni

Silikon gögüs ucu canım bende öyle öyle tutturdum ha bir bol bol sağım yap o zaman sütğn artar

Sevgili anneler bebeklerle ilgili soruları lütfen #mucizebebek uygulamasından soralım :rose:

Göğüs ucu al Önce onu kullan sonra Göğüs ucun büyüyecek Silikongöğüs ucunu çıkar normal meme ucuna ver ben öyle yaptım

Aldım denedim onuda tutmadı

5 ay oldu dogum yapalı silikon ucuda tutamadi benim oglan sagim yaptim ama cogalmadi sütüm mama veriyorum mecbur bende

Silikon ucu cidden tutamıyorlar önce silikon uçla çekmesini denedim bazen sagım yapıp meme ucunu büyükttüm sonra meme ucunu verdim zor işler cidden sürekli deniyoruz :confused:

Benimki de tutmadı. Yurt dışından türlü türlü uçlar getirdik bana mısın demedi. Eds falan vız geldi tırıs gitti. Altı aydır sağıyorum, inşallah senin bebiş tutar, tutmazsa da dünyanın sonu değil lütfen üzülme :cherry_blossom:

Bilmiyorum ya etrafimdakiler de işte uğraş yap sütünde yok ondan tutmuyur denediklerimi tekrar tekrar yap diyorlar yapıyorum uğraşıyorum yani kızım gözümün önünde patlayisiya ağlıyor kıpkırmızı oluyor öyle olunca mecbur sağıp veriyorum ve kendim düşünüyorum etraftakiler derken sütüm iyice azaldı

1 Beğeni

Artması için bol bol sağ bol su tüket gereksiz konusanlaru takma ve silikon gögüs ucunun farklı boyutlatı var onları bebisin tutma şekline göre karar verip almalısın çok kalın olanda var ince uzunda

Hem sağdıkça gögüs ucun daha çok çıkıcak bide çok aç olmadan uyku sersemiyken dene açken direk uç istiyo olabilir sütğn gelmemesşyle emmesinin bi alakası yok takma kimseyi takma ben bestlak damladan fayda gördüm bide

@Rabia.33 merhaba bulunduğunuz şehirde devlet hastanelerinde emzirme danışmanı varsa ücretsiz oluyo destek alabilirsiniz o olmassa silikon uç denemek bir seçenek oda olmassa sağım yaparak verebilirsiniz nerdeyse 3 ay olacak sağım yaparak veriyorum

Destek eğitim aldım ama bebeğim memeyi red ediyor ne yaptıysam olmadı meme ucu denedim ama oda memem büyük olduğu için durmadı yerinde bebeğim onuda kabul etmedi birde

Göğüs ucu aldım göğüsüm büyük olduğu için durmadı göğsümde kaydı göğüs ucunuda tutmadı

1 haftadır ben de bu durumdan muzdaribim ve bu gece ya hak diyerek :rofl::rofl: gece uyurken verdim ve çok rahat aldı normalde uyanıkken asla ve asla veremem memeyi çok ağlıyor resmen almamak için direniyor ve çatlayacak duruma geliyor uyurken vermeyi dene …