Meme reddi yapmayan biberon

Merhaba kızlar , bebeğim 40günlük oldu, bebeğime hem mama veriyorum hemde anne sütü emiyor Mamayı şırıngayla veriyorum süt kaşığını kullanamıyorum tam kavrayamıyor her neyse Meme reddi yapmayan biberon kullanan var mı? Philips aventin yavaş akışlı biberonu var ama cesaret edemedim emmeyi bırakır diye. Sizler hem mama hem de emziren anneler mamayı ne şekilde veriyorsunuz acaba?

1 Beğeni

@Lilia ben hem emziririyom hem mama phlips avent biberon kullanıyorum meme reddi yaşamadım canım

1 Beğeni

Ben e bebekten bundan aldım kafası anne göğsüne çok benziyor, ve yıkarken akılına baktım gerçekten damla damla geliyor emmeden gelmiyor, inşallah memnun kalırım henüz kullanmadım tabi.

Bende de var o biberondan ama dediğim gibi hiç denemedim​:flushed:

Teşekkür ederim ben de bi bakıyım kararsızım :confused:

Ben geçen haftasonu doğuma hazırlık kampına katıldım. Biberon çok önerilmiyo bebek biberondan mama çok kolay emildiği için bebek uğraşıp da memeden çekmek yerine biberondan kolayca içmek ister diye.

Avent denemedim ama göğüs pompası olaraktan lansinoh almıştım benim oğlan ne emzik tutuyor ne de biberon tutuyordu 4 biberon felan denedikten sonra lansinohun biberonunu verdim çok şükür onu tuttu ve asla meme reddi yapmıyor simdi de onun cam olan yavaş akım biberonunu sipariş ettim gerçekten çok iyi ve kaliteli ayrıca emzik tutmayan bir bebeğe bile kendini sevdiriyor tavsiye ederim

1 Beğeni

Ben silikon uçla emziriyorum ona bağlı mı bilmem ama philips avent kaşıklı biberon kullanıyorum. ilk zamanlar 1 dakikaya yakın ağlaması oluyordu ama geri tutuyordu sıkıntı yaşamadım

Silikon göğüs ucunu göğüs ucunuz olmadığı için mi yoksa acı olmaması için mi kullanıyorsunuz son haftalardayim her ihtimale karşı bende aldım

Philips avent biberonu şuan denedim hatta bebeğe vermeden önce kendim denedim akışı baya yavaş red yapacağını sanmıyorum baya vakumlaması gerekiyor süt gelmesi için

Bende hiç uç yok tamamen sıfır yani. Silikonsuz emzirmek hayal gibi benim için :face_holding_back_tears: Yanında bulunsun mutlaka

1 Beğeni

Ben şırınga ile veriyordum Philips avent biberonun yanında şırınga hortumdan akar gibi akıyormuş meğer… biberon ile çok çok yavaş akıyor uzun sürdü içmesi zaten birde çekmedikçe gelmiyo yani benim bebeğim için iyi olucak gibi duruyor emmesi ve çene kasları gelişir diye düşünüyorum​:roll_eyes:

Emzik tutmuyor benim bebeğim de . Bibs ve philips emzik denedim yok

Bende başta silikon uç ile emzirdim bebek küçük olduğu için tutamıyor memeyi Zamanla 2-3 hafta sonra sanırım uçsuz emmeye başladı yavaş yavaş alıştırdım mama damlatarak emmeye teşvik ettirdim. Ama başta silikonu takıp 2-3dakika emzirip sonra silikonu çıkartıyordum meme ucu çıkıyo ve bebek kolay tutuyor. Şuan bazen yara olmaya başladığı zaman silikon ucu takıyorum fakat artık onu hiç istemiyor sinir oluyor.

Ayyy maşallah ne güzel :heart_eyes: inşallah bende yapabilirim :face_holding_back_tears: deniyorum dediğin gibi ama benim bebiş sadece yalanıyor ve ağlıyor silikon uç olmadan. Sadece 1 kez başarılı olabildim birdaha asla emmedi. 2 aylık olacağız artık inşallah bıraktırabilirim :pray:

1 Beğeni

Başta biraz zor çok normal öyle yapması pes etme​:blush:büyüdükçe bırakmak daha zor oluyormuş çünkü

1 Beğeni

İnşallah bir sorun yaşamazsınız bebek de büyüdükçe emme kuvveti artıyo hemde sizi emiyor olması sütünüzün artmasını sağlar. Mama da alıp doyarsa sizi emmezse vücut süte gerek yok bu kadar yetiyo diyip her zaman ürettiği kadar ya da gün geçtikçe azalıyosa bebeğin emmesi süt de emdiği kadar gelmeye başlar.