Bebeğim 4 gün sonra 5 aylık olacak. Memeyi emmiyor daha doğrusu uyanıkken emdiremiyorum emmiyor kendini geriye atıyor ancak uykuya geçişte ve uykudan kalkarken emzirebiliyorum. O zaman da şöyle bir sıkıntı var memeyi düzgün kavramıyor emzirirken resmen isgence çekiyorum bide çoğu zaman memeyi tam boşaltamiyor. Çok sinirleniyorum çok yıpraniyorum düzgün beslenemeyecek gelişemeyecek diye korkuyorum. Hep ön süt almasından endişeliyim. Benimle aynı durumu yaşayan var mı.
Yavaş yavaş ek gıda verebilirsin ben de öyle problem yaşadım mama veriyodum biraz emziriyodum sonra ek gıdaya da geçtim toparladı
Böle hafif sulu püreler yapıp ver
Ek gıdayı düşünebilirim doktora danışarak ama benim bebek mama da yemiyor biberon emmiyor anne sütünü kaşıkla verdiğim zaman da ağzında tutuyor ya da döküyor yarı döküyor yarı yutuyor o şekilde
Belki ek gıda yer bu dönemler çok zor biliyorum bende ilk çocugumda çektimmmm ikinci çocugum maşallah yaşamadım
mamayı sevmiyorsa üzerine annesutu sagip karışımını verirseniz belki içer biberonla . gece dışında benim kızımda emmiyor gündüz mama süt karışımı veriyorum.sadece mamanın tadını sevmediği için karıştırıp veriyorm yine de almazsa kaşık yerine şırınga ile nasıl olur acaba denediniz mi
Benimde böyle sorunum vardı canım pamukçuk olmuştu bebeğim karbonatlı suyla sildim gecmedi göğsümü bile baktım emmiyo yine sonra doktora götürdüm damla verdi geçti hep geri itiyodu uyanıkken ağlıyordu emmek istemiyodu düzeldi sonra