Kızlar selam 11 haftalık gebeyim ve sağ meme ucu çevresinde aşırı kaşıntı ve bir kaç kabarıklık oluştu ayni seyi yaşayan var mı?
Benim 12 haftalık 3-4 haftadır aynı sorunum var kaşınıyor ve kabarık oluşuyor kaşıntı olunca vazelin sürüyorum rahatlatıyor
Oluyo malesef . Benimde öyle dokunma dokunamıyorum bile. Kasimaya çalışınca acıyor bide. Vazelin iyi geliyo evet. Krem ya da vazelin sürebilirsin
Sut hormonları olusuyo kac aylık siniz göğüs ucu kremi alip sürmeye başlayabilirsinuz ben 6 ayligim başladım benimde aynı oluyor cok kaşınıyor
Bende 7haftaligim kabarıklık bende de oluştu göğüslerim şimdiden taş gibi sütyen giymemeye basladim bile erkenden yine akmaya baslayacak diye korkuyorum diğerlerinde akmaya başlamıştı mendil kullandım hep normal diye düşünüyorum vücut hazırlanıyor
Ya benimde oyle 12.haftaya gireceğim ama dayanılacak gibi degil kasintisi ayni zamanda acıyorda
Vazelin bende cozum olmadi ya baska alternatif var mı
Bende bıraktım sütyen kullanmayı dayanamıyorum resmen
Benim 12. Haftaya girecek
Belki kantaron yağı iyi gelebilir yara var mı
Ben baska bilmiyorum ama bilen varsa bilgilendirir insallah
Dün dayanamadım saglik ocağına gittim madefix diye bir merhem verdi inşallah iyi gelir. Iyi gelirse tekrar yazarim buradan isteyen dener