Medipol de doğum düşünüyorum refakatçi olarak hem eşim hem annem kalabilir mi iki kişi?
Merhaba, hangi medipol de doğum yapacaksınız? Ben pendik medipol de doğum yaptım hem annem hem eşim kalmıştı bir sorun olmadı. Sağlıklı doğum diliyorum ![]()
Pendik medipolde yapicam inşallah nezaman yaptınız doğumu
1 haziran da doğum yaptım. Hemşireler ve doktorlar çok iyiydi ama hastane yönetimi berbat! ![]()
Neden ne konuda ?
Doğumdan sonra ölümden döndüm. 2 ünite kan taktılar bide üstüne kızılaya bağış yaptırdılar benim adıma. Çıkarken taktıkları kanın yaptıkları tahlillerin bile parasını aldılar. Bu yaptıklarının yasal olmadığını söyleyince de gelmeseydiniz bu hastaneye dediler. Şikayet ettik. Ama dediğim gibi doktorlar ve servis hemşireleri dünya iyisi insanlar.
Sezeryan mı oldunuz neden öyle olduki?
Ben de pendik medipolde yaptım doğum, eşim ve annem ikisi de kaldılar ama bir süre sonra annemi gönderdim gece sadece eşim kaldı ama annem de kalabiliyordu sorun yoktu
Toplam ücret ne kadar ödediniz acaba?
Diyabetten dolayı doğumdan hemen sonra sıkıntı yaşamıştım.
Eşim ödedi tam rakam hatırlamıyorum şimdi ama 45.000 tl gibi bi rakamdı sanırım.
Anladım ben de Ekim’de doğum yaptım da, bizim sigorta karşıladı. Ama sigortanın ödediği miktarı görünce ben de çok şaşırmıştım. Benim takipli olduğum doktorun doğum ücreti 23 bin civarıydı, o gün nöbetçi olan doktor girdi doğumuma, ben de onu tercih ettim ve sigorta 63 bin ödemiş. Neden o kadar yüksek hiç anlamadık
Ama ben de çok memnun kalmıştım doğumum güzel geçti doktorum çok iyiydi. Mine hanımdı doktorum çok güzel yönlendirdi beni doğumda.
Ya ben şeker yüklemesi yaptırmadım açlık.tokluk.sekerime baktırdım bişey olur mu o sekildede doğru sonuç çıkıyor mu açlık.tokluk şekerim iyi dediler ama ![]()
?
Doktorunuz kimdi
Kaç gün kaldınız ki
Benim doktorum canan acar demir di. Gün almıştık ama sancım çıkınca 2 gün erken oldu. Canan hoca da yurtdışındaydı,nöbetçi doktor emine eray ateşli yaptırdı doğumumu.
Sadece 1 gece kaldım. Akşam acile gittik ama eve geri döndüm, gece sancılar artınca 4 gibi tekrar gittim sabah doğum oldu, sonraki gün öğlen çıkış yaptık
Mrblar canım seni bulmak zor oldu Pendik medipolde doğum yapicam da sancı odasında ve doğum anında eşim yanımda olabiliyor mu acaba bilgin varmı normal doğum planlanıyor?
Merhaba canım. Normal doğum yapmadım bir bilgim yok malesef. Doktorunla konuştunmu? Doktoruna gmre değişiyor sanırım.