Kizlar beylikduzu medilife hastanesin de onerebileceginiz bir doktor var mi kendi veya yakini gitmis memnun kalmis,ben hala hastane ve doktora karar veremedim medihaus kucuk yetersiz,kolan hastaneinden emin degilim medilife yakin dogum icinde iyi diyorlar bilemedim doktor onemli yardimci olabilecek varsa sevinirim
Olası bi komplikasyona karşı yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan,acil bir durumda normal acil değil de kadın doğum acil bölümü bulunan bir hastahane seçmek bence en mantıklısı… ben kendi adıma doktor değil hastahane seçiyorum. Seçilen hastahanede ille beğendiğim bi doktor çıkacak doğumumuda ona yaptırıcam inş :))
Evet medihaus da sevdigim bir doktor vardi ama yetersiz bir hastane o yuzden kolan veya medilife suan,hem fiyatlarda ucmayan hem de tam tesekkullu ama bence kesinlikle doktor da onemli,tecrubesi olmali ve benim icin gercekten kim ne derse desin enerjisi de onemli iletisim kurabilmeli kendimi ve bebegimi insallah ona guvenerek emanet etmeliyim… once Allah’a emanetiz tabi
1 Beğeni
@istanbul-anneleri Var mı öneriniz ?
1 Beğeni