Mayıs 2024 doktor kontrolleri

Benim de yarın perinotolojiye randevum var. En son bir ay önce gitmiştim çok can sıkıcı şeyler duymuştum. Umarım şimdi herşey yolundadır.:pleading_face:

1 Beğeni

Herşeyin hayırlısı olsun inşallah cnm Allâh sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :pray::bouquet::palms_up_together:amin​:pray:

1 Beğeni

Güzel haberlerini bekliyoruz cnm :bouquet::smiling_face_with_three_hearts: inşallah herşey gönlünce olur :palms_up_together:haber et​:blush: yarın

1 Beğeni

Allah razı olsun canım :rose: iyi dileklerin için çok teşekkür ederim… Rabbim hayırlı haberler de buluşmayı nasip etsin :two_women_holding_hands:

1 Beğeni

Amin canım inşallah :heartbeat: sen gittin mi az kaldı senin doğuma

1 Beğeni

Aynn bn de gittim bugünde pzt tekrar nst 29 mys çarşamba günü yatış yazdı o güne kadar doğum yaparm inşallah da suni sancı ya gerek kalmaz​:palms_up_together::palms_up_together:

Ya 1 hafta kaldı yani çok heycanli :smiling_face_with_three_hearts: inşallah gerek kalmaz o zaman suni sanciya en hafif şekilde atlatirsin bebişini kucağına alırsın :heartbeat::hibiscus:

1 Beğeni

Amin amin inşallah elifim Allh razı olsun inşallah senden :palms_up_together::blush: evet çok heyecanlı en azından bi tarih biliyorum ve rabb’im kendi sancımla doğurmayı nasip etsin :palms_up_together::palms_up_together:diye dua ediyom​:pray::pray::bouquet::bouquet:

1 Beğeni