Mayıs 2024 doktor kontrolleri

Nasıl geçti detaylı ultrason bende sabah giricem biraz endişeliyim devlette yaptiricam galiba ondan stres sarıyor düşündükçe

Merhaba rica etsem cevap verir misiniz ?

20 Mayıs kontrolumuz var 29.hafta içinde gel demişti bakalım :heartbeat:

2 Beğeni

İyi akşamlar cnm gitmedim ultrasona eşimin işleri kötü gidiyor devlete sıra bulamadım özelde 3 bin istedi inşallah giderim ama gitmedim diye çok üzüyorum

Güzel haberlerini bekliyoruz Nereye buldun cnm hangi hastahane

Benimde 30 Mayıs’ta bir sonraki kontrolüm :heart_eyes:

Kendi doktorum aşkım devlette bulamadım daha bulcam inşallah

1 Beğeni

25 Mayıs 34. Hafta kontrolüm olacak inş:smiling_face:

2 li tarama test sonucum çok şükür güzel ve temiz çıktı cinsiyet olarak %80 kemik yapısına göre erkek dedi sonraki kontrolüm 4 haziran o zaman cinsiyeti tam belli olur dedi doktor hayırlısı bakalım

31mayıs bn o zaman 34olcam

27 mayıs rabbmin izniyle 37+4 oluyoruz oğlumla

Ben de 28 Mayıs kontrol günü 35+4 olucam İnşallah o tarihe kadar doğmazsa

1 Beğeni

Benim 10 mayistaydi kontrolüm. 27 haftalıgim . Bebeğim şimdilik ters ama düzelebilir daha çok zamanı var dedi doktorum. İnşallah düzelir de normal doğum yapabilirim

Bnım de o haftalarda dönmüştü korkma daha çok döner bıcırık :smiling_face:

1 Beğeni

Özel mi şehir hastanesi miydi canısı

Özele gidersen bi sorarmısın sadece normal doğum kaça yaparlar

1 Beğeni

Medara gidiyorum ben, bu hafta içinde gidicem sorarım haber veririm

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :pray::pray::kissing_heart::kissing_heart: buraya yaz

1 Beğeni

Bugün kontrolüm vardı gittim kızlar bebekte sıkıntı yok sadece uygulamaya göre 1 hafta geride. Sezeryan olacakmisim plasenta bendeki miyoma yapışıkmis diğer miyom küçük ama bu sıkıntı dedi bebekle karşılıklı zaten hep sağ tarafta bebek solda miyom olduğu için gelişimine engel degil ama sezeryan sırasında bir doktor daha olacakmış kanama çok olacagi için kan ayarlicaz sezeryana yakın. Erken doğum riski yok bebeğin gelisimine göre olursa erken sezeryan olur dedi bakalım bekliyoruz :roll_eyes:

1 Beğeni

27 Mayıs’ta doktor kontrolü var detaylı ultrason yapılacak çok heyecanlıyım cinsiyeti de belli olacak

1 Beğeni