Kızlarrr 25 haftalık hamileyim dün akşam bir bardak sabahta 1 bardak maydanoz suyu içtim gebelik şekerim var iyi geldiğini duydum ondan dolayı içtim ama sonra ailem çok kızdı içtiğim için erken doğuma sebep oluyormuş tabi bende tedirgin oldum şuan belim de adet ağrısı var bişey olmaz dimii yardımcı olun bana
İnşallah bişey yoktur ama benim evliliĝimin ilk aylarında herkes maydanoz suyu iç iltihapı söker diyordu düşük riskine yol açar mı dersen iltihapı söken bebeğe de zarar verir bence hastaneye gitmekte fayda var
Bilmiyorum açıkçası çokta korkuyorum ağrılarım devam ederse doktora gidecem
“Maydanoz suyu tüketimi genellikle hamilelikte dikkat edilmesi gereken bir konudur. Aşırı miktarda maydanoz suyu içmek rahimde kasılmalara yol açabilir ve bu da erken doğum riskini artırabilir. Maydanoz, özellikle yüksek miktarlarda tüketildiğinde, uterusta uyarıcı bir etki yaratabilir.” Bir süre kendini takip et. Sıra dışı bir şey fark edersen doktora git.
Bir bardak maydonoz suyundan ne olacak ki, bebek sağlıklıysa, yeri sağlamsa hiçbir sey olmaz. Kendinizi boşuna üzmeyin.
Keşke doktora sormadan kullanmasaydın canım maydanoz suyu rahmi temizliyor umarım bi sorun yaşamazsın
Kaç çıktı gebelik şekeriniz… inşallah bir seu olmaz bir seferlikten bir şey olmaz ama yine Dr git bir baktır için rahat etmiş olur
Bence hiç birşey olmaz kendini korkutmaa
Bir şey olacağını sanmıyorum, ama maydonozu fazla tüketmek bile sakıncalı nane de aynı şekilde. Bol su içip dinlenin psikolojik olarak da ağrı olabilir. Kendini rahat bırak, olumsuz bir şey olmayacak allahın izniyle
Bende griptik bitki çayı içmiştim 3 bardak şükür bişey olmadı ama.siz kendinizi takip edin sancı devam ederse gidin doktora
Bir bardaktan bir şey olmaz ama başka zaman dikkat et