Merhaba ben de normal de Mart’ta yapicam ama sanki daha erken gelecek gibi ![]()
Neden öyle düşündün
Bizimkinin karın bölgesi üç hafta ileriden gidiyor ara ara sancım oluyor en son gittiğim de nstde sancım çıkmıştı banada sezeryana kadar beklemeyecek gibi geliyor
İlk hamilelik değil mi sizin eğer öyleyse neden sezeryan düşünüyorsun
Benim ikinci olacak 9 yaşında bir oğlum var oda sezeryandi yani bu mecburi sezeryan olacak![]()
Çok teşekkür ederim bizde hala çok şaşkınız hala inanamıyorum ama sülale boyu da kız çocuk hevesi aldı herkesi benden heyecanlı herkes![]()
Anladım canım hayırlısı olsun ![]()
Kız sancım var bir de aşırı mide bulantısı ve diyare
Ben dün gece öyle oldum mide bulantısı ve sancidan kalktim hazırlık bile yaptım gelecek diye![]()
![]()
Bugün bende öyle oldum vajinamda iğne batar tarzda ağrılar kramplar ve mide bulantısı başladı aynı anda gitmeyelim
Geldi mi can
Bir baktın gitmişiz valla ![]()
Valla günler çok yakın aynı anda baskına gelirlermi gelirler kuzular ![]()
Valla patır patır ![]()
![]()
![]()
Bir de üçümüz birden gidiyormuşuz ![]()
He valla ![]()
Bende de Altan Altan baskı yapıyor nefesim kesiliyor resmen adet sancısı bacaklarıma kadar vuruyor sancısı
Ağrı afedersin ishal olursunda karnının içinde kuru bir ağrı olur öyle vajinaya iğne batar tarzda bir ağrı onu geçtim mide bulantısı beni bitirdi istirfa etsem rahatlarim belki ama yok sabah kahvaltısı ile duruyorum![]()
Bende mide yanması çok oluyor hiç mide bulantım olmadı
Benimde hiç olmadı ama anlamadım belkide usuttum