Mart'ta doğum yapacak anneler 💗

Merhaba ben de normal de Mart’ta yapicam ama sanki daha erken gelecek gibi :sweat_smile:

3 Beğeni

Neden öyle düşündün

Bizimkinin karın bölgesi üç hafta ileriden gidiyor ara ara sancım oluyor en son gittiğim de nstde sancım çıkmıştı banada sezeryana kadar beklemeyecek gibi geliyor

2 Beğeni

İlk hamilelik değil mi sizin eğer öyleyse neden sezeryan düşünüyorsun

1 Beğeni

Benim ikinci olacak 9 yaşında bir oğlum var oda sezeryandi yani bu mecburi sezeryan olacak​:brown_heart:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim bizde hala çok şaşkınız hala inanamıyorum ama sülale boyu da kız çocuk hevesi aldı herkesi benden heyecanlı herkes​:heart_eyes:

1 Beğeni

Anladım canım hayırlısı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kız sancım var bir de aşırı mide bulantısı ve diyare

2 Beğeni

Ben dün gece öyle oldum mide bulantısı ve sancidan kalktim hazırlık bile yaptım gelecek diye​:see_no_evil::scream:

2 Beğeni

Bugün bende öyle oldum vajinamda iğne batar tarzda ağrılar kramplar ve mide bulantısı başladı aynı anda gitmeyelim

1 Beğeni

Geldi mi can

1 Beğeni

Bir baktın gitmişiz valla :sweat_smile:

2 Beğeni

Valla günler çok yakın aynı anda baskına gelirlermi gelirler kuzular :heart_eyes:

2 Beğeni

Valla patır patır :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Bir de üçümüz birden gidiyormuşuz :sweat_smile:

2 Beğeni

He valla :sweat_smile:

2 Beğeni

Bende de Altan Altan baskı yapıyor nefesim kesiliyor resmen adet sancısı bacaklarıma kadar vuruyor sancısı

1 Beğeni

Ağrı afedersin ishal olursunda karnının içinde kuru bir ağrı olur öyle vajinaya iğne batar tarzda bir ağrı onu geçtim mide bulantısı beni bitirdi istirfa etsem rahatlarim belki ama yok sabah kahvaltısı ile duruyorum​:face_exhaling:

1 Beğeni

Bende mide yanması çok oluyor hiç mide bulantım olmadı

1 Beğeni

Benimde hiç olmadı ama anlamadım belkide usuttum