Tesekkurler abla![]()
Teşekkür ederim canım![]()
![]()
Rica ederim canım ama ben fazla şeyler koymayı düşünmüyorum bebeğe tamam da kendime abartmayacagim millet 3 pijama takımı koyuyor ben iki tane koyacağım mesela
Rica ederim ![]()
Ne güzel isim maşallah
Bana da bi arkadasim sezeryan olunca tuvalete gidene kadar kaç defa altima kaçırdım demişti, alt pijamaya cok ihtiyacim olmuştu dedi. Sezeryan olacak olursa belki ben bi kaç fazla alt koyarim abla
Bnde hazır etmedim kafam karıştı video izliyorum hep iyice karışıyor napicam bilmiyorum ![]()
![]()
Kiz sorma herkes bi sey koymuş hangisi gerekli gereksiz insan bilemiyor
Biyerden de başlamak lazım artık Allah kolaylık versin inşallah ![]()
![]()
@Minnakanne @Buket09 canlar gereksizler ne biliyor musun yok şampuan yok dış macunu fırça o can acısıyla dış fircalalmayi akıl edemezsin sezeryan 2 gün normal 1 gün kalıyorsun aşırıya kacilmis makyaj malzemeleri vs gereksiz yada ne yapabiliriz biliyor musunuz ben pazartesi günü gidicem hastane için en gerekli malzemeler nelerdir diye ordaki görevliden liste alalyim icinde bize uyanlari koyalım daha fazla vakit kaybetmeden bence aha ben 33 bitirdim yarından itibaren 34 haftalik oluyorum ne zaman gelecek belli degil
Dogru soyledin abla ya sagolasin
Gerçekten çok haklısın bnde dün eşimle konuştum ne yapsam banyo yapmak gerekir mi havlu şampuan koysammi diye herkese göre değişiyor tabi ama valla rüyalarıma giriyo çok stres oldum bende 32 son Gündeyim 33 e giricem agrilarimda çok halim iyice bitmeden yapayım kafam rahat etsin istiyorum
Öyle bi liste imkânı varsa çok iyi olur çok işimize yarar
Ben etrafımda doğum yaoan arkadaşlarim var onlarla birlikte hazırlayacağım bakalım ne koyacaklar ona göre size yazarım gereksiz banyo niye yapayım hastane de eve gelir gelmez yaparım mis gibi tertemiz yatarım lohusa yatağıma gereksiz onları koymayacagim küçük el havlusu dışında sanki bir haftalık tatile gideceğiz
Aynen bende el havlusu koyarım sadece yeterli napiyim sanki pislikte ölcez 1 günde benimde şansıma etrafımda kimse yok doğum yapacak veya yeni yapmış iyi ki burası varsa yine fikir alıyoruz inşallah senden bekliyorum çanta için ![]()
![]()
Tamam canım bı geceliklerim kaldı alayım onlarida hazirllayip yazıyorum hepsini buraya
Benim de gecelik pijama eksik bi bebeğin eksikleri sadece 10lu hastane çıkışı ile kalın bi battaniye almayı düşünüyorum onlarida bu hafta halledip çantayı kapatmak istiyorum inşallah
Çok güzel hepsi güle güle sağlıkla kullansın bebiş
Amin canım