Mart Ayı Doktor Kontrolleri 👨‍⚕️

Hanımlar bu ay kimin kontrolleri var bakalım ? Randevuları beraber bekleyelim hadi :star_struck:

Medico Doctors GIF by New Amsterdam

4 Beğeni

Hamile olan herkesin kontrolleri,inşAllah sağlıklı ve güzel geçmesi dileğiyle.🪻:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Benim perşembe günü kontrolüm var 5 6 haftalık filan galiba ultrason için gidicem umarım bebeği ve kalp atışını duyarım

2 Beğeni

Aminnn Teşekkür ederim

2 Beğeni

Umarım, güzel haberlerinizi bekliyorum :smiling_face_with_three_hearts:

Benim de yarın kontrolüm var nst günü :face_with_peeking_eye:

2 Beğeni

benim mart 7 de vardi son aylara yaklastigimiz icin dr mart 25 de tekrar gel dedi yani ayda 2 kez artik​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim de 14mart randevu bakalım kendini gosterecekmi

Ayy benimde 20 Mart doğum günüm o gün kontrole gidip cinsiyet için bı tık erken olsada zorlamayı düşünüyorum o gün 12+4 günlük oluyoruz​:joy::joy:doğum günümde öğrenmek isterim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

15 martta ben gideceğim 28+2 oluyoruz :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

12 mart 24 .hafta seker yuklemesi yaptiracgim

1 Beğeni

15 Mart’ta gideceğim inşallah cinsiyeti de ogrenirimm

3 Beğeni

İnşallah :pray::blush:

1 Beğeni

12 mart​:orange_heart::orange_heart: gelecek kontrolümüz​:pray:t2:

2 Beğeni

Sağlıkla öğrenelim inşallah benim de belli değil canisi

2 Beğeni

Denizim güzel haberlerle inşallah

2 Beğeni

Ben bu geçtiğimiz perşembe gittim. Herşeyin gayet iyi dedi 3lü test verdim. Ama doğuma kadar proluton iğne ve progestan a devam dedi :woozy_face:

2 Beğeni

Bu ay 12 Mart’ta kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyarız bu hafta 21 Mart’ta da var

1 Beğeni

Bizimde 21 de kontrolümüz var biran önce gidip görmek istiyorum doktoruma randevu Buldukça alıp gelim dedi olmaz dedi :joy:

1 Beğeni

İnşallah cansum teşekkür ederim canım.

2 Beğeni