Merhaba kızlar bu ilk hamileliğim o yüzden tecrübesizim doğumum mart ayında olucak sizce neler almalıyım ne kadar almalıyım kıyafet olarak yardımınıza ihtiyacım var
Benimki de mart ayında doğacak Allah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin
Benimde mart ben de kararsızım biraz ilkbahar başlangıcı oluyor aslında ne kalın ne ince ikisinden de almak gerek herhalde
Amin canım inşallah sağ salim alalım kucağımıza
Merhabalar kızlar benimde mart başı gözüküyor. Eğerki yardımcı olursanız çok sevinirim, sadece genelde yeni doğan çok almamamızı söylüyorlar , hastane çıkışı haricinde 2 3 adet zıbın pantolon takımlar kolaylık oluyor diyorlar. Tulumda alırsanız çıtçıtlı değilde fermuarlı öneriyorlar çok uğraştırıcı olmaması adına. Yani kısacası genelde evden çıkılmadığı için 1 2 ay sarıp yatırıyorsun diyor annem e bi baktık yaz geldi zaten, yaza hazırlık daha iyi olur diye düşünüyorum. Başka fikirleri olan varsa yorumlara açığım
Benimkide nisan ayında doğdu ben cok şey almadım sadece bataniye alın o her zaman kulanılır yenı dogan bebekler zaten yünlü seyler kulanmamalı ovyuzden pamuklu seyler alın 2 tane ust uste gıydırın batanıyeye sarın zaten 2 3 aya kadar hep sarılı kalıyorlar o yuzden elbıse cokta fark etmıyor zaten gıtıkcede hava ıyı olacak ben oyle yaptım kalın batenıyesı vardı hep ona koydum elbısede gene içinize sinsin dıe hafıf kalın ve gene pamuklu alın zaten bebek magzalarda vardır oyle 3 4 parca alın yeter hemen kuculuyor zaten bıde muhakak hedıye gelıyor elınızde kalmasın bebek için genelde zıbın cok lazım oluyor terleme falan oluyor bıde tasırma benım 3 cu bebek dıe pek fazla bişi almadım abısındwn avlasından kalan vardı dıe ama sızınkı ılk dıe mecbur alınıcak fakat oyle cok almayın elde kalıyor arada ona kıyafet alın bence yeterlı Rabbım hayırla kucagınıza almayı nasıp etsın butun guzel annelerede İNŞALLAH
Merhaba, bende de Allahın izniyle Martda olacak çok kalın kıyafetler almayı düşünmüyorum, zaten anca ilk üç ay serin olur, 0-3 ay giysileri uzunkollu birkaç zıbın ve hırka tarzı iki parça alırım, sonrası sıcak olur zaten bencr
Aynenn öyle kucukuyorlar hemen ya zaten genelde hep kunakta oluyorlar şık olsalar bıle goremıyoruz