Martta doğum yapacak anneler bebişlerin cinsiyetleri nedir çantalar hazır mı ve en önemlisi nasıl hissediyorsunuz ben sezeryan olacağım 34+1 haftalık olduk dakika itibari ile ve çok heyecanlıyım muhtemelen 25 ila 27 arasına gün verecek
Ben de 34+1 haftalık hamileyim bı oğlum olacak hayırlısiyla hastane çantamızın %90 ı hazır kendi eksiklerim falan kaldı Bugün bebiş biraz hareketli 2 kere sol tarafıma sancı girdi mide yanmasından hiç kurtulamiyorum zaten bu da beni çok yoruyor
Benim doğum şekli belli değil bebiş biraz kilolu artık sezaryen mi olur normal mi olur bilemiyorum ama martin 25i en geç 6 nisana kadar doğumum olacak inşAllah
O kadar yukarı çıkıyor ki bazen kaburgalarım ağrıyor sizde de oluyor mu acaba
Evet bütün organlarımı sıkıştırıyor arada çok acı çekiyorum fakat onun için değer Kaç kilo sizinki
32 haftalıkken 2300 falandı 3 hafta önden gidiyormus neredeyse
Benimkide 32+2 de 3 hafta ileriden gidiyordu
Bizim hamilelik baya aynı gidiyor
Benimde 38+3 gelesi yok daha mart annesi olucam inşallah
Hadi bakalım inşAllah,sağlıkla gelsinn
Merhaba hanımlar, benim de 37+1. Kızım olacak nasipse… Benim de her şeyim hazır sadece bebişi bekliyorum normal doğum olarak ilerliyor şuan için. Çok heyecanlıyım
Benim 36+0 günlük olduk hastane çantamiz hazır çok şükür herşeyi hazır miniğimizi sağlıkla gelmesini bekliyoruz cinsiyetimiz erkek
Benimki 32 ye kadar erkekdi 32 de kıza döndü Bakalım yarın muayene de ne diyecek bizde işler karışık
Şaka gibi yaaaa erkek sonra kız diyorlar Allah’ım
Sağlıklı olsun da önemli değil sil baştan alırız bizde napalim
Nasıl fark etmediler ki aslında pipisi baya belli oluyor Ultrason fotoğrafiniz var mı
Evet var ama çok sağlıklı değiller ben bişey anlamıyorum
Keşke unisex alsaydın canim