Mart 2024 İndirimleri

Yalnız ekonomik bebek araba setleri de var çok beğendim bu konuyu ilerde bulabilmek için ne yapmamız lazım adminnn dönüp dönüp bakayım linklere

Mart indirimi dediğine göre her ay yapıyo butarz güzellikler bidahaki ay daha güzelleri yayınlanmaz ama dimi :rofl::rofl:

Yer imlerine ekleyebilirsin.

Aslında satışta olmayanları kaldırıp yerine yenileri ekleyip devam etmeyi düşünüyorum. Ama çok farklılık olacağını sanmıyorum

2 Beğeni

Hemen yaptım teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Evet mantıklı

Şu soldaki bebek arabasından almayı planlıyorum, araç için koltuğu kullanılabiliyor minik beşiği de köye götürürüm orda kalır gidince yatsın diye ayrıca modeli de hoş kullanişli yani

1 Beğeni

Kaydettiğin konuları bulmakniçin ise sağ üstteki avatarına tıkla ve sonra şuna tıkla

1 Beğeni

Evet böyle bunu tüm konular ve mesajlar için kullanabilirsin

Çok iyi gerçekten çok iyi. Çok çok teşekkür ederim admincim. Gerçekten çok işe yarayacak :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Admin ellerine sağlık :sunflower::sunflower:

1 Beğeni

Trendyolda da kaydetmek istiyorum ben koleksiyonu nasıl yapacağım bulamadım yapabilen varsa​:people_hugging:

Konudaki linkleri kopyalayıp tarayıcıda açarsan seni Trendyol uygulamasına yönlendirir ve orada kaydedebilirsin. Yalnız direk linki seçmeye çalışma üzerindeki link olmayan metinlerden seçmeye başla ve sonunda sadece link kalsın

1 Beğeni

@Necla01 1350 TL olan nevresim takımı içerisinde örgü yan koruyucu da var o yüzden onunda fiyatı iyi diye düşünüyorum :grimacing::face_with_hand_over_mouth:

Hallettimm teşekkür ederim admin hanım gerçekten süperwomansıın​:bouquet::bouquet::bouquet::hibiscus:

2 Beğeni

Valla içeriğine hiç bakmadim nevresim diyince direkt nevresim diye düşündüm ben :smiling_face_with_three_hearts::joy::joy:

@Necla01 detay değil fiyat odaklıyım diyorsunuz yani :smile::smile:

Canooo ben her şeyini tamamladım​:see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: biz doğmaya hazırlanıyoruz artık teyzoşş

Biliyom 2haftan var ama şuan erken diye kendimi tutarken bissürü bişiler ekledim muhtemelende artık biri beni tutmalı herkesi kendim gibi görüyosam demek :see_no_evil::rofl:

1 Beğeni