Mart 2024 İndirimleri

Merhaba kızlar bu konu altında indirimleri yazabilirsiniz. Ayrıca sizin için hazırladığım listelere göz atabilirsiniz. Listeleri trendyolda uygulamasında kaydederek daha sonra da erişebilirsiniz.

Mucize Anne Listesi

https://ty.gl/erw3jqi5sj

Bebek taşıma ürünleri:

https://ty.gl/wlc0c2pft7

11 Beğeni

Teşekkürler​:heart:

Admin bizi batırdı şöööle bi bakıyım dedim trendyolda 13parça bişi ekledim sepete 3500tlcik :slight_smile: size az gelir bide şindi :)) ama bebek arabası yok zannımca dimi benmi görmedim.?

2 Beğeni

Ah evet bir kaç bebek arabası da ekleyeyim

1 Beğeni

@admin baston bebek arabalarından ama :pray:

1 Beğeni

Tamadır ekleyeceğim. Araştırma yapıyorum :hugs:

1 Beğeni

@Zeyy gel kız gel @Dnz_123 @Mevylinn @Necla01

1 Beğeni

Amaniiiinnnn bunlar neee ne şeker ne tatlılar ayyyy :purple_heart::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::purple_heart:

Nası biliyorum :rofl::rofl: sertifikalı portatif anne yanı beşiğimiydi neydi onuda ekledim ben 700tl filandı misafirliğe,çadıra,pikniğe filan iyi olur

1 Beğeni

Eveettt çok tatlılar nevresimlere aşık oldum

Cinsiyetin belli olursun tabi :pensive: nevresimi ben yapçam böle giderse çare yok siparişi bitirmek için admini bekliyorum bebek arabası ekleyince haber vercek sanırsam

1 Beğeni

Bakıyorum hemenn

1 Beğeni

Nevresimler çok tatliii ama çok pahalı yaaa normal nevresim gibi. Allah’tan bu konuda şanslıyım kumaş Alaçam sadece kayinbabam terzi ona diktirecem ben

1 Beğeni

Yok bee okadar pahalı değil sarma işi var orda 300tl gördüm isim filan yazıyolar ya. Ben yapsam hayatta o paraya satmam​:face_with_hand_over_mouth: çok el oyalıyo onu yapmak hem normal nevresim takımı 300tl ye kaldımıki

300 TL’ye şuan bir şey yok gerçekten ama 1.350 TL yazıyor aşkım nevresime o yüzden dedim

Konunun sonuna koyduğum son link bebek taşıma ile ilgili ürünleri içeriyor canım, bakabilirsin

1 Beğeni

Ben görmedim o nevresimi benim gördüklerim 380enfazşa

Seviliyosun admin

1 Beğeni

Himmm yok yok bende o fiyatı görmedim :joy: 1350 TL’lik olanları gördüm