Merhaba kızlar bu konu altında indirimleri yazabilirsiniz. Ayrıca sizin için hazırladığım listelere göz atabilirsiniz. Listeleri trendyolda uygulamasında kaydederek daha sonra da erişebilirsiniz.
Mucize Anne Listesi
Bebek taşıma ürünleri:
Merhaba kızlar bu konu altında indirimleri yazabilirsiniz. Ayrıca sizin için hazırladığım listelere göz atabilirsiniz. Listeleri trendyolda uygulamasında kaydederek daha sonra da erişebilirsiniz.
Mucize Anne Listesi
Bebek taşıma ürünleri:
Teşekkürler
Admin bizi batırdı şöööle bi bakıyım dedim trendyolda 13parça bişi ekledim sepete 3500tlcik size az gelir bide şindi :)) ama bebek arabası yok zannımca dimi benmi görmedim.?
Ah evet bir kaç bebek arabası da ekleyeyim
@admin baston bebek arabalarından ama
Tamadır ekleyeceğim. Araştırma yapıyorum
Amaniiiinnnn bunlar neee ne şeker ne tatlılar ayyyy
Nası biliyorum sertifikalı portatif anne yanı beşiğimiydi neydi onuda ekledim ben 700tl filandı misafirliğe,çadıra,pikniğe filan iyi olur
Eveettt çok tatlılar nevresimlere aşık oldum
Cinsiyetin belli olursun tabi nevresimi ben yapçam böle giderse çare yok siparişi bitirmek için admini bekliyorum bebek arabası ekleyince haber vercek sanırsam
Bakıyorum hemenn
Nevresimler çok tatliii ama çok pahalı yaaa normal nevresim gibi. Allah’tan bu konuda şanslıyım kumaş Alaçam sadece kayinbabam terzi ona diktirecem ben
Yok bee okadar pahalı değil sarma işi var orda 300tl gördüm isim filan yazıyolar ya. Ben yapsam hayatta o paraya satmam çok el oyalıyo onu yapmak hem normal nevresim takımı 300tl ye kaldımıki
300 TL’ye şuan bir şey yok gerçekten ama 1.350 TL yazıyor aşkım nevresime o yüzden dedim
Konunun sonuna koyduğum son link bebek taşıma ile ilgili ürünleri içeriyor canım, bakabilirsin
Ben görmedim o nevresimi benim gördüklerim 380enfazşa
Seviliyosun admin
Himmm yok yok bende o fiyatı görmedim 1350 TL’lik olanları gördüm