Merhaba hanimlar marketlere gelen indirimleri paylaşalım diye düşündüm belki ihtiyacımız olan bir ürünü daha uygun fiyata alabiliriz bu haftanin katologlari benden…
Nasıl da güzel üşenmeden yapıyorsun maşallah
Bizim yeni evin mutfağını öyle ocak koyulacak şekilde tasarlamışlar geçen internetten baktım 15 bin burda 3lü 9.800 lira demis. Almaya değer mi alınır mı? Marketten alınan beyaz eşya ne kadar kaliteli olabilir ki? @Nurrr bu ocaĝını bimden aldı memnunum diyor ama sizler ne düşünüyorsunuz
Eltimde aldi 3 sene once o zaman 999tl tabi cok memnun siyahını aldi halada kullanıyor bir problem yoktu
Severek yapıyorum hepimiz faydalanalim dimi canım
Ellerinize sağlık nasılda güzel bizimle paylaştınız teşekkür ederim kendi adima ama kimi indirimli ürünlerede dikkat edelim israil malları var
Rica ederim onlara dikkat ederek alıyoruz Bebek ve cocuk oyuncaklari geliyor onlardan almayi düşünüyorum diğer yerlerden daha uygun
Beyaz eşya biraz şans işi çok iyi bir marka da olsa bazen sıkıntı çıkarabiliyor benim kuzenim de almıştı oda 1000 TL ye falan almıştı 4 yıl önce oda hâlâ kullanıyor
Şu cam temizleyicisini eskiden almıştım benim beklentimi karşılamadı.
Bizim evde orkide var. Eşim, bir orkide daha alalım çiçeklerini birbirine aşılıcam diyor. Ama bu hediye sshibi bize geldiğinde öyle görürse üzülür diyorum bilmiyorum ne olacak
Sayende ben de takip etmiş oluyorum teşekkür ederim arkadaşım
Hersey sizler icin canim ben atiyorum ihtiyacı olan haberdar olur alirlar diye her hafta bakarim ihtiyacım varsa gider alırım
Bacım bana bağımlılık yapıyor, bakmıyorum bile ne var diye
En son Bim kataloğuna bakmıştım Eylül’e hışırtılı kitap alayım diye. Adamla girdik markete sadece onu almak için. 'Şu da çok güzel ’ diye diye 35 TL lik hışırtılı kitap almak için girdiğimiz Bim’den, 850 TL ödeyip çıktık
Ayni ben bende oyleyim o guzel bu guzel diyorum alıyorum adam ne yaptin diyor bir sey alacaktin ne aldin bu kadar diyor yapacak bir sey yok biz kadinlar böyleyiz Ben buyum resmen
Huclar felan geliyor tam benlik bu cuma erkenden yapışayım bim kapisina