Maraşta hangi doktor

Merhaba dostlar maraşa yeni tayin olduk doğumuma çok az kaldı bana iyi bir doktor önerebilir misiniz ilçesinde bir doktora gittim ama bayan çok genç bilgili gelmedi birde, gözleri bozuk sanırım bişey okurken bile kağıdın içine girecek kadın doğum da bu sıkıntı olabilir diye düşündüm merkeze gideyim diyorum bana hastanede iyi bir doktor önerin lütfen daha önceki gönderileri okudum cevabımı alamadım için yeni konu açtım

@maras-anneleri ??

Sular hastanesi Önder hoca sosyal medyadan da bak bir canım

Hayırlı olsun hoşgeldiniz memleketimize :smiling_face_with_three_hearts: Özel sular hastanesi Mehmet Keloğlunu öneririm işinde çok bilgili ve babacan birisi benim doktorum doğumda da çok memnun kaldım tavsiye ederim.:heart_eyes: Devlet hastanesinde Jan doğan var çok tatlı bir hanımefendi birde Rasim konuş hepsini deneyimledim ve gayet ilgili insanlar

Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş :upside_down_face:bakıcam hepsine eşim uzak olduğu için istemiyo bi yönden kararsız kaldım açıkcası ilk çocuk olunca eşim benden de panik uzak yetişemezsek falan diyo :rofl:

1 Beğeni

Benim doktorum da önder hoca o kadar memnunuz ki anltamam ,en ufak bi durumda mesaj atın saniyeler içinde yanıt alabiliyorsunuz gayet ilgili ve nazik bi doktor ,hamilelik zaten çok zorlayıcı ve duygusal bi süreç bu süreçte kim sizi daha rahat hissettiriyorsa onunla devam etmelisiniz.

merhaba canım hg hospitaldan Ahmet hakan Beyazıt doktor onu öneririm devletten de Ahmet kireççiyi öneririm

Dr. Serdar Özer gayet ilgili bir doktor Serdar Bey… Kadin Dogum ve Cocuk Hastalıkları Hastanesinde bir de eşi var K.S.Ü Araştırma Hastanesinde de Prof.Dr.Alev Özer ikisi zaten karı koca evliler 2 doktor dan gayet memnun kaldım Kahramanmaraş doktorları.