Manisa da doktor tavsiyesi

Manisa’da yaşayıp hangi doktora gidiyorsunuz ve tavsiye eder misiniz

@manisa-anneleri seslenelim bakalım

Ben grandmedical de nahit ataya gidiyorum ama belgin hanım var rahatsızlanıp randevu bulamayınca gitmiştim çok tatlı çok ilgili bir doktordu

Çok teşekkür ediyorum​:smiling_face: bir şey sormak istiyorum ayrıca kan ve idrar tahlilleriniz ne sıklıkta yapılıyor şeker tansiyon kilo takibi yapıyor mu doktorunuz benim ki sadece ultrason muayenesi yapıyor da

Onlarıda takip ediyor ama sıklığı konusunda yapılmışlar var diye istemedikleri oldu tüp bebek birde benimki ama takip ediyoryani

Ben belgin hanımla ilerliyorum 11. Haftamdayım hiçbir takip yapılmadı kendim evham yapıp sağlık ocağına gidip kan ve idrar testi verdim idrar yolu enfeksiyonuyla karşılaştım açıkcası bu yüzden doktor tavsiyesi istiyorum hiç şeker tansiyon da bakılmadı :roll_eyes:

Tansiyon falan banada bakılmadı sadece kiloma bakmıştı tansiyona da sağlık ocağında gözlem için çağrıldığımda baktı ebe benim yakın zamanda yapılmışlar var diye doktorum gerek yok demişti içiniz rahat etmiyorsa doktorunuza söyleyebilirsiniz ben birkere gittim ona ama ilgisi hoşuma gitmişti bebeğimede uzun uzun bakmıştı oyüzden belgin hanımı söyledim

Bende grandmedical Nahit ataya gidiyorum. Nahit beyde randevu bulmak cok zor ama çok iyi bir doktor. Belgin hanımı da öneririm başarılı bir hekim o da. Babam aynı hastanede hekim, gönül rahatlığıyla iki hekimi de öneririm. Şu an kontrol icin sira bekliyorum :joy:

Evet nahit beye randevu almak sorun ayrıntılı için randevu kovalıyorum :smile:

Merhaba ben Celal Bayar Perinatoloji Kemal hocaya gidiyorum çok iyi çok ilgili

Merhaba Manisada yaşarken Ebru taşkend’e gidiyordum çok ilgili ve dogru yönlendiren bir doktor. Tahlil ve tetkik olacagı zaman eşine yönlendiriyor Şehir hastanesinde Semih taşkend’e sıra beklemeden işleminizi yaptırıyorsunuz. Sadece tahliller için muayeneleri Ebru hanım yapıyor ama Semih bey değil. Şuan İstanbuldayım malesef devam edemiyorum kendisinde ama gebelik sürecimde bikaç defa aklıma takılan sey oldugunda direk Ebru hanımı aradım ve sağolsun ilgilendi. Tavsiye ederim