Mama sandalyesi önerisi

Merhaba hanımlar
Mama sandalyesi öneriniz var mı?
Hangi marka hangi model tercih ettiniz

1 Beğeni

Ben almanizi öneririm,oyle rahat bisey ki isiniz kolaylasir tek yemek yemek için değil bebeğinizin onune oyuncaklarini döküyorsunuz oynuyor,sizde o sirada yemek yapa bilirsiniz evinizin işlerini yapa bilirsiniz,iyice kemerini kaptiyorsunuz oynuyor orda menim oğlum 1.5 yaşina kadar yemek sandalyesinde oturdu,benim isime çok yaradi,bebekler 6 ayindan sonra çok yaramaz oluyor siz nereye koyarsaniz koyun akliniz yaninda kalicak ama sandalyede sağlam bir şekilde oturuyorlar,yere koyarsaniz siz olmadiğiniz sureçde ağzina bisey goture bilir yuta bilir,ama sandalyede hep gozunuzun onunde olucak

1 Beğeni

Ben Teknum markasini tercih etdim çok memnunum,ilk oğlum kullandi şimdi İnsAllah bu bebeğimdede onu kullanicam,özellikleri ćok,bebek yorulup uyursa arkasini çekerek bebeği uzata bilirsiniz,yuksekliğini ayarlaya biliyorsunuz,ayaklari tekerlekli,tekerlikleri kapatada biliyorsunuz harakaet etmesin diye,önundeki tabaklık kirlenmişse cikartib yikaya biliyorsunuz,o sirada altda bir tane daha masa kaliyor,tabakliği iki tane ust uste cok kullanisli
Bir kaç resim ekliycem şimdi,krem rengide mevcut.

1 Beğeni

Ben emzirme koltuğu yazdım başka bişeyler çıktı ne olduğunu bilmiyordum.Senin fotoda gösterdiğinse işe yararlı birşey ama benim yazdığımda çıkansa yararsız birşey.

2 Beğeni

Kaça almıştın sen? @baby_ugur
Ama şimdiden almak mecbur degil bence daha bebek olucak.kaç ayından kullanmaya başladın .

2 Beğeni

Rüya’da Chicco kullandık, çok memnun kaldık. Sonra bir arkadaşıma hediye ettim. Şimdi bu bebişe de yine Chicco alırım yani

1 Beğeni

Buydu bizimki. Evet, pahalı ama aşırı kaliteli. Ne çizik oldu ne leke yapıştı. Kızım 3 yaşına kadar rahatça kullandı diyebilirim :blush:

1 Beğeni

Sen bebek mama sandalyesi yaz,

1 Beğeni

Bebeğim dogduktan bir kac ay sonra aldik biz.6 ayindan oturtdum,ek gıdayada o zaman başlamisdim zaten.5 ayina kadar bebeklerin omurgasi sertleşmedigi icin oturtmak doğru değil.6 ay itibari ile oturta bilirsiniz,ben 170 azn e aldım.3 yıl önce şimdiki fiyatlardan haberim yok,ama cok tavsiye edebileceğim bir ürün,4 yasina kadar otura bilir bebekler,sonradan masasini cikartib sandalye gibide kullanila bilir,oturma kısmı deri oldugu icin leke yapmaz,yikamaya ihtiyac yok,bezle temizle bitdi.İstedigin yere kolaylikla taşı,fotoğrafta olmasada arkasinda oyuncak sepetide var sık sık oynadıği oyuncaklari koyuyordum.

1 Beğeni

İyi fiyatmış,şimdi o fiyata bulmak olmaz bencede.
6 ayindan oturuluyor bebek bende o yuzden dedim,şimdiden almak manasız diye.
Bende arastiririm bu markayı bakayım iyi fiyatı bula bilecekmiyim.

Bizde bu urunun bir adida var oyle daha kolay bulursun Pouch usaq stulu yaz

1 Beğeni

Teşekkür ederim.

2 Beğeni

Güzel günlerde kullanın fotoğrafta bile kaliteliyim diyor. :smile:

1 Beğeni

Çok kullanışlıymış. Yatar pozisyonu hangi durumlarda kullandınız

2 Beğeni

Evet öyle canim,oynarken uyuyub kalırsa,veya ilaç içiririken,ağzindan akitmasin diye isime cok yaradi

2 Beğeni

5 yıl önceki fiyatla almak mümkündü de şimdi ne mümkün :rofl::rofl::joy::joy:

E bebekte hangisi en uygunsa ondan alacağım valla Eylül’e :joy:

Bunu hediye ettiğimiz arkadaş da tutmuş başkasına vermiş :roll_eyes:

1 Beğeni