Selam kızlar kızım 1 yaşında hıpp mama kullanıyordum son zamanlarda kabızlık yaptı xok fazla bende bebelac aldım o da hiç kılo aldırmadı tekrar hıpp aldım yine kabız oldu çocuk kabız yapmayan önerebileceğiniz bir mama var mı
yine siz bilirsiniz ama en sağlıklısı bence doktor kontrolü ile değiştirmek ben o şekilde bebeğme uygun mamayı buldum aptamil kullanıyorum
Sma comfort 1 deneyin bir ben kızıma Aptamile başladım onun dışında hiç mamayı tutmadı doktorda dedi Aptamil de şeker oranı yüksek olduğu için şuan o bebek hiç birini tutmaz ve çok gaz yaptı aptamil 5 ay çok çektim
Aptamil prosyneo kullanıyorum ne gaz ne kabızlık yaptı. Tabi bebekten bebeğe de değişir
Canım sordum ben doktora ama oneremıyoruz dedı
Evet Aptamil seker oranı yüksek diye biliyorum golden goat aldım o da kabız yaptı bebeklıgınde yanı 2 aylıkken falan SMa kullanmıştım kabız yaptı diye bırakmıştım hıppe gecmıstım o da kabız yaptı sonradan. Bebelacda kılo aldırmıyor gerci doktor 12 aydan sonra mamalar kılo aldırmaz dedı ama kızım ısıtıyor mamayı da napcam sasırdım
Esımde Aptamil alalım diyor ama seker oranı yüksek diye biliyorum buyuzden cekınıyorum
Aptamil 3 çeşit, normal olanda şeker oranı fazla diye biliyorum ama emin değilim.