Malum kaynana sorunu

Merhaba kızlar cuma gunu doğum yapacağım ilk bebeğim cok heyecanliyim ama bi sey dicem kaynanayla yasıyorum cocuguma çok karışsın istemiyorum ama karısacağına eminim birde kırkı çıkınca köye götürüm diyor benimle birlikte ama gitmek istemiyorum sizce kırıcı kötü gelin olmadan nasıl davranmalıyım ne demeliyim

Bende aynı şeyleri yaşadım kaynanamla aynı evin içinde çocuk büyütmeye çalıştım ben eşime anlattım yani eşimde annesiyle konuştu ne annesini kotuledim ne de kırıcı bı şekilde söyledim ben saygısızlık yapmak istemiyorum diyerek konuştum ama insan lohusa haliyle daha gergin oluyor doğmadan eşinle konuş

Benim kaynanamda öyleydi sürekli kucağına almak istiyordu bebeğime sürekli bana anne de diyordu bende başından izin vermedim bebeğime fazla yakınlaşmayın daha yeni doğdu hastalanacak dedim sınırımı koydum mecbur olmadıkça da bebeğimi yanlarına vermiyorum bizim ilk bebeğimiz bağımız olmadan onlara vermemizi istiyorlar ne sacma

İnsan kırıcı olmak istemiyor ama onlarda ısrarla devam ediyorlar

Valla ne düşündükleri umrumda olmaz ben ve çocuklarım için en doğru kararı ben veririm. Bazı eşler aşlesi ne derse onu yapıyor ama eşimi bile gözüm görmez çocuk konusunda. Çok istiyorlarsa yine çocuk yapsınlar büyütsünler. 9 ay taşıyacağım kimsenin yardımı olmadan doğurcam sonra da hesap mı vericem onlara :joy::joy::joy:

Valla ben şimdiye kadar gelin melekte olsa iyi diyen kaynana görmedim , kaynana kaynanadır her yerde illa kendini belli edecek