Malatya ev hamilelik

Kızlar Malatya’ya tayin oldum . Hastane il ve ilçe hakkında bilgim yok evler nasıl . Ne durumda

@malatya-anneleri yardımcı olur musunuz lütfen :rose:

Malatya hangi ilçe ama onu belirtseydiniz keşke :upside_down_face:malatyada yaşamıyorum malatya geliniyim hastaneleri iyi hatta bazı hastanelerde kadın doğum acili bile var keşke her ilde ilçede olsa demiştim ilk gördüğümde ev kiraları pahalı genellikle deprem bölgesi olduğu için her şey pahalı gerçi Battalgazi akçadağ taraflar güzel ev olarak falan hakkınızda hayırlısı olsun

Hangi ilçedesiniz ben malatyaliyim Malatya eğitim ve araştırma hastanesinde iyi doktorlar var Battalgazi hastanesinde çiğdem diye bı doktor var özelden gelmiş baya iyi hangi hastaneye yakınsınız yazın ben doktor onereyim size

Malatya yesilyurt ilçesinde olacağım

Merhabalar . Yesilyurtda olacağım hastane ev konusu hakkında bilgim yok

Hastanenin isimlerini tam bilmiyorum ama engin yıldırım var görümcelerim falan hep ona gidiyo çok iyi bi doktormuş sonra diğer arkadaşın önerdiğin Çiğdem hanıma kendim de gitmiştim memlekete gittiğimzde çok ilgili tatlı sempatik bi doktor çok ilgilenmişti hastanelerde ilgili güler yüzlü doktor bulmak zor ondan herhalde çok sevmiştim kadın doğum konusunda gerçkten çok iyi doktorlar var malatyada randevu sıkıntısı da yok hastane çok olduğu için ilçeleri de o kadar uzak mesafe değil o yüzden doktor konusunda sıkıntı yaşamazsınız ev konusu deprem bölgesi olduğu için kiralar pahalı olabilir bende deprem bölgesine tayin oldum ev bulmak aşırı sıkıntılı ama malatyada baya yapılanma var sıkıntı yaşamzsnz diye düşünüyorum

Eğitim ve araştırma hastanesinde arkadaşın bahsettiği Engin Yıldırım ama kadın olsun isterseniz sena ünlü gözde yasemin kurt bunlar çok iyi çok sempatik ilgili doktorlar tercih edebilirsiniz