Arkadaşlar bebeğim ters yani dönmedi makat geliş 39 hafta geciyorum ama hastanede normal doğum sancin yada kanama su gibi durum olunca sezaryen aliriz diye gonderiyorlar (istanbul cam sakura) normalde gün vermeleri lazim degil mi ya ?
Devlet hastanesi acil bir durum olmadıkça sezeryan yapmıyor son yayınlanan videodan sonra iyice sezeryana karşı olmaya başlandı normal doğuma zorlanıyor. Bi sancı su gelmesi açılma kanama bişi olmadığı içinde size hadi gel şu gün sezeryanla alalım demiyor olabilirler. Başka hastaneleri araştırın bide isterseniz.
Merhaba, çam sakura hastanesi de yenidoğan çetesinin mesajları arasında var. Dikkatli olun arastırın derim
Sureyeliler bizden daha güvenli desenize
İste 8 aydır oraya gittiğim icin baska yerede bakamiyorum o kadar uzak git gel yaptim diye bilemedim ne yapacam
Benim karşı komşum cebeci peronlar durağının yakınında haseki eğitim ve araştırma hastanesinin ek binasında yaptı ama onun 10 yıl önce sezeryan olduğu için tekrar gün vermişlerdi. Belki oraya giderseniz gün verme ihtimalleri olur diye dedim.
Bana en yakin birde kanuni Sultan Süleyman hastane var olmazsa oraya giderim
Olabilir ama orda da gün veriliyor mu bilmiyorum ben gebe okuluna gidiyorum Kanuni de çarşamba günü gidicem ebelere bi sorarım bebek makat gelişliyse sezeryan için gün veriyor musunuz diye
Size zahmet sonra burdan bana yazarmisinz lütfenn
Unutmam inşallah çarşamba günü öğlen 1 gibi tekrar yanıtlarsanız aklıma gelsin yine
Sordum şimdi sezeryan için gün veriliyor dedi ebeler Kanuni hastanesinde makat geliş bebeklere dediler
Teşekkür ederim ben dun sezaryen oldum Cam sakurada acilmam vardi hemen aldilar
Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun
hayırlı olsun doğumunuz, allah evladınızı size bağışlasın başlıktan dolayı merak edenler olur belki diye yazmadım, makat gelişli bebeklerde özel ebeler bazı ödevler veriyor ve çocuk bu süreçte dönebiliyor. dönmediği durumda da yine özel ebenin bu şekilde normal doğurttuğunu biliyorum. her durumda geçerli olmaz elbet ama maddi imkanlarınız varsa özel ebe desteği alabilirsiniz