Evde yapmayı ve yemeyi sevdiğiniz makarna tarifleri nedir ? Benim fettucini Alfredo bayılırım
Valla her türlüsünü yerim acımam ama en çok kendi yaptığım pesto sosla (hazırları hiç sevmiyorum) kremalı penne veya tagliatelle ya daa kremalı mantarlı
ay bir de lazanya makarnadan sayılıyorsa lazanya of of
Ayy bende bayılıyorum lazanyaya fena oldum şimdi bak
Şimdi tüm hamileler makarna yapmaya gidecez ha
Bolenez soslu ve korili tavuklu olana bayilirim zaten bir tek bu ikisini yaparim cunku bunlari seviyorum
Körili ve pesto soslu harika
Bol acılı salçalı kaşarlı cimcik makarna
Bende makarnanın her türlüsüne aşığımm
Klasik salçalı maydanozlu anne makarnası favorimdir ama son günlerde domatesli sarımsaklı erişteyi pilav gibi pişiriyorum önceden makarneks vardı çok severdim ona benziyor tadı onuda bayılarak yiyorum
Makarna makarna dediniz bu ara hiç yapmamisim yapıp yiycem şimdi evet tam da bu saatte yigecegim
Hamile olmak bunu gerektirir
Aynen öyle
Vallahi ben ilk uyandığımda üç dört saat kusmayla uğraştığım için aklıma hiç yemek gelmiyor bile
Bol kıymalı kulak makarna en sevdiğim onun dışında erişte Makarna üstüne sarımsakli yoğurt salcali sos ve pul biber, beşamel soslu fırın makarna ve makarna salatası öyle pesto mesto bana göre değil hiç beğenmedim bı arkadaşım da yemiştim belki de o yapamamıştir bilemedim
Sabah ezandan sonra muhakkak bişey ya yiyorum ya da çorba süt meyve suyu gibi içip ufak meyve yiyorum yoksa bir kötü oluyorum Rabbime bin şükür hastalık çekmiyorum şuanlık ileride ne olur bilmem ama benim annem de cekmezmis hiç belki de ondandır
Rabbim yardımcın olsun taze meyvenin suyunu sık dolaba at o çok mide bulandirmaz ben koca bidonu bitirdim aha iki günde
Maşallah maşallah aman çekmeyin. Benim annem hiç hissetmezmiş ama ben çekiyorum. Olsun diyorum rabbimden gelen bir şey şükür ediyorum. Bir de iki gündür gribim o etkiledi uyuyamıyorum
Grip xok kötü ben de şu salgindan oldum ateş öksürük burun akıntısı eklem ağrıları ama çok şükür geçti nane limon içtim bıldırcın yumurtasını sütle balla karistirip içtim bol bol meyve yedim su içtim çorba içtim 6. Günün sonunda biraz daha iyim en azından ayağa kalkabilfim sne de dikkat et kendine bacım
Onlar da şekerimiz çok yüksekltmez mi
Allah razı olsun