21 haftalık gebeyim. Magnezyum eksikliği için magnorm 365 mg kullanıp olumsuz bir durum yaşayan oldu mu bebeğe zararı var mı gnde 1 defa kullanmanın ?
Merhaba ben kullanıyordum, herhangi bir zararı yok. Eklem ve bel ağrılarım olduğu için başlamıştık. Gebelik sonuna kadar kullan demişti doktorum. Ben pek düzenli kullanamadım. Yalnız bazen içtikten sonra tuvalete çıkarıyordu beni. Sonrasında başka bir marka önerdi doktorum, fiyatı epey yüksekti. Onu da sipariş verdim geçenlerde henüz başlamadım
Zararı yok bende kullanıyorum yalnız biraz ishal yapıyor
Zaten birsürü yan etkisi varmıs sadece tuvalete cıkarmakla kaldıysa iyi gene
Kaç haftalıkken başladınız günde 1 defa mı kullanıyosunuz
Ben 25 haftalıkken başladım ellerim ve bileklerim acıyordu doktor magnezyum eksikliğinden dolayı dedi bunu verdi evet günde bir defa bir bardak suya ayıp erdikten sonra içiyorum
Bende kullanıyorum 12 hastalıktan itibaren kullanıyorum, hatta uyusuklugum arttığı için doktor günde 2 doz icmemi önerdi . Yan etkisi, bende ishal oldu günde 5/6 kez afedersiniz lavaboya cikiyorum abartısız. Ve rengi siyah oluyor . Doktora söylediğimde devam etmemi, maden suyu ve kefir icmemi istedi ilaveten
Onun dışında bir yan etki yapmadı bende ama hap formu olan bir markaya başladım bugün, muadili vs varsa hap formu çok daha iyi oluyor suda eritip içmekten