Magnolia partisi 🍧

Merhaba hanımlar kimler partiye katılıyor? Sizin favori magnolia tarifiniz hangisi?

1 Beğeni

Aman şimdi kim yapacak derken iyi kı yapmışım iyi geldiye döndü. Aranızda morali bozuk varsa yapsın iyi geliyor.

5 Beğeni

Kendi evimde olsaydım şimdiye çoktan yapmıştım ben de

Ellerine sağlık arkadaşım, çok güzel görünüyor :heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :innocent:

İncir çok güzel duruyor güzel olmuş ellerinize sağlık

2 Beğeni

Teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

Harika görünüyor eline sağlık afiyet olsun şifa olsun bol bol süt olsun​:rose::relieved:

2 Beğeni

Biraz duzeldigim vakit hemen yapacam çok severim incirde harika olmuş hiç görmemiştim

2 Beğeni

Teşekkür ederim bana çok güzel moral motive oluyorsun sen iyi ol sağlık daha önemli

Heart Love GIF by Nattan_Universe

2 Beğeni

Sağolasın neyse haftaya ne yapalım inşallah o zamana iyi olurum kumlu pastami yapsak acaba​:joy::joy::joy::joy:

2 Beğeni

O nasıl bir şey

1 Beğeni

Altı kakaolu kek üstüne sos çikolatalı sonrada kakaolu bisküviyi rondodan geçirip üstüne serpiyorsun çok yiyimli lezzetli bı tatlı

2 Beğeni

Harikasiinnnn cookk güzel görünüyorr ellerine sağlikk :heart_eyes::heartbeat:

3 Beğeni

Tamamdır yapalım :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Teşekkür ederim arkadaşım :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

@Cansu vallah bak diyorum çok kilo alacaz bu gidişle :joy::joy::joy::joy::joy: sen emziriyorsun belki o kadar almaya bilirsin ama ben doğuma kadar sanırım 10 liko alacam :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Bir daha ne zaman hamile olucan keyfini çıkar :face_with_hand_over_mouth::star_struck::innocent:

2 Beğeni