Magnolia partisi 🍧

Merhaba hanımlar kimler partiye katılıyor? Sizin favori magnolia tarifiniz hangisi?

Aman şimdi kim yapacak derken iyi kı yapmışım iyi geldiye döndü. Aranızda morali bozuk varsa yapsın iyi geliyor.

Kendi evimde olsaydım şimdiye çoktan yapmıştım ben de

Ellerine sağlık arkadaşım, çok güzel görünüyor :heart:

Teşekkür ederim :innocent:

İncir çok güzel duruyor güzel olmuş ellerinize sağlık

Teşekkür ederim :blush:

Harika görünüyor eline sağlık afiyet olsun şifa olsun bol bol süt olsun​:rose::relieved:

Biraz duzeldigim vakit hemen yapacam çok severim incirde harika olmuş hiç görmemiştim

Teşekkür ederim bana çok güzel moral motive oluyorsun sen iyi ol sağlık daha önemli

Heart Love GIF by Nattan_Universe

Sağolasın neyse haftaya ne yapalım inşallah o zamana iyi olurum kumlu pastami yapsak acaba​:joy::joy::joy::joy:

O nasıl bir şey

Altı kakaolu kek üstüne sos çikolatalı sonrada kakaolu bisküviyi rondodan geçirip üstüne serpiyorsun çok yiyimli lezzetli bı tatlı

Harikasiinnnn cookk güzel görünüyorr ellerine sağlikk :heart_eyes::heartbeat:

Tamamdır yapalım :smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkür ederim arkadaşım :smiling_face_with_three_hearts:

@Cansu vallah bak diyorum çok kilo alacaz bu gidişle :joy::joy::joy::joy::joy: sen emziriyorsun belki o kadar almaya bilirsin ama ben doğuma kadar sanırım 10 liko alacam :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Bir daha ne zaman hamile olucan keyfini çıkar :face_with_hand_over_mouth::star_struck::innocent: