Merhaba,iyi akşamlar 21+5 haftalık gebeyim. Geçen hafta kanamam ve lekelenme oldu, acilde 4 saatlik yatış verildi serum verildi ve kontrol edildi, ertesi günde kendi doktoruma gittim düşük engelleyici iğne ve ilaç verdi, 1bugün yine hafif lekelenme oldu, magnezyum verildi, bebeğime baktıklarında çok hareketli ve sağlıklı herşey yolunda dediler. Bı haftalarda normal diyorlar, sizce geçer mi?
Bu kanamaların bence haftayla falan ilgisi yok yorulunca yanlış hareketler yapınca özel yaşantıya dikkat etmeyince kanama olması tetikleniyor dikkat etmek lazım önemli olan da kanama alanınızın büyümemesi, kendinizi strese sokmamaya calışın cok gecmiş olsun
Teşekkür ederim, gebelikten dolayı işimden erken istifa ettim, daha önce iki kere bebeğimi kaybettim, bu yüzden daha dikkatli oluyorum. Annemde kalıyorum gebelikten bu yana, eşim tek başıma kalmama izin vermediği için. Kendi doktorumda sorun yok diyor bebek için, çok hareketli, sürekli dinleniyorum, arada ev içinde yürüyorum, üstelik kan sulandırıcıda kullanıyorum. Rabbim tüm hamilele olan annelerimize yardımcı olsun, sağlıkı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ![]()
![]()
Amin inşaAllah benimde 19 haftalık bi düşünüm var şimdi tekrar hamileyim moral bu işin en önemli kısmı düşük önleyici ne verdi bu arada, ben şuan demir magnezyum + hepsi bir arada olan bir vitamin daha ve kan sulandırıcı iğne folik asiye de devam ediyorum + progestan da kullanıyorum sabah akşam fitil şeklinde zor bi sürec yani