Magnezyum takviyesi

6 haftalık hamileyim öğrenmeden önce magnezyum takviyesi kullanıyordum ve çok rahat uyuyorum Devam etsemmi acaba çok düzensiz gece uykularım

Bence kullanmanızda bir sakınca yok ama doktorunuza sorsanız daha iyi olur çünkü hamilelikte kullanılıyor magnezyum bende kullanıyorum hala

Bende sizin gibiydim doktora sordum hiç sorun yok kullanmaya devam edebilirsin dedi bende devam ediyorum ama siz yinede kendi doktorunuza da danışın isterseniz

Kaç haftaya kadar kullanabiliriz magnezyumu

Yani ben 6 aydır rahat kullanıyorum çünkü kasık ağrılarım bacak ağrılarım çok fazla olduğu için magnezyum takviyesi alıyorum o rahatlatıyor yine

Magnezyum zararlı bi vitamin değil zaten illerleyen dönemde doktorunuz size yazıcaktır fazlasını vücut idrarla dışarı atıyor yine tabi siz bilirsiniz hamilelikte 400 mg kadar kullanılıyor diye biliyorum

Teşekkür ederim geri dönüşünüz için

Ben hamileligim boyunca bir kaç doktor degiştirdim ve onlardan duydugum şey magnezyumu sadece agrılarım oldugunda kullan dediler günlük olarak almamı istemediler ama kişiden kişiye degişiyo demekki

Sebep olarak sordunuz mu acaba günlük neden alma dediğini

Magnezyum öyle Ağrı kesici gibi birşey degilki agrilarin oldugunda alıp ağrıyı kessin düzenli bir şekilde günlük doz olarak kullanıldığında işe yarıyor zaten yani en azından benim bildiğim ve uyguladigim bu.

1 Beğeni