Magnezyum kullanan arkadaşlar

Doktorum magnezyum kullan dedi ama bişey yazmadı acaba gidip eczaneden mi almak gerekiyor. Sizler hangisini kullanıyorsunuz hangisi daha iyi

1 Beğeni

Ben uzun zamandır kullanıyorum bır tablet olanlar var bırde eritmeli tabletleri yutamadım ben çok büyüktü eritmeli kullanıyorum magnorm markası tavsiye ederım

Canım viganes kullanıyorum bende içinde magnezyum malat sitrat vitamin D3 var sadece içimi zor büyük hap sor istersen doktoruna bulantı felan yaşamadım

Bende magnorm kullanıyorum günde bir tane tok karna sağlık ocağında aile hekimine yazdırabilirsin direk gidip alırsan çok pahalıya denk gelir

Ben bunu kullanıyorum çok memnunum

Reçete olarak yazması lazım ama eczaneye de sorabilirsin ben de bu marka kullanıyorum tat kötü değil portakal gibi hap yutamıyorum

Onceden hap kullanıyordum yutması zor oldugu için değiştirdim şimdi Magvital toz şase kullanıyorum (dr yazdı) hiçbir yan etkiside yok.

Sana göre olanını doktorunuz yazmaliydi herkesin farklı riske atma sana naçizane tavsiyem kizilayin magnezyumlu sade sidasini al ve ayran yapıp iç bir daha ki kontrolüne kadar yada tel var ise yaz sana o onersin ilac

Banada bunu yazdı doktor ama hergün kullanmalıyım yoksa kasılma vs olduğu zaman mı kullanıyorsunuz 16 haftalık hamileyim

Ben bunu kullanıyorum canım memnun kaldım. İçinde her türlü magnezyum var. İyot da dahil

Doktorum önerdi, bende bunu kullanıyorum.

Ben magnorm kullanıyordum ama yeterli gelmedi kramplarımı kesmedi doktorum Magnesium Diasporal şase önerdi onu kullanıyorum hatta günde 2 tane kullanıyorum ben memnunum baya kesti kramplarımı ama senin kramp derdin yoksa 1 tane yeterli gelir günde.

Ben de kullanıyor um magnezyum