Lütfen destek olun bana

11 Haziran son adet tarihim. 33-34 gün sürüyor döngülerim. Yani tahminimde 30 haziran - 1 temmuz civarıydı yumurtlamam. Regl tarihime 2 gün var. Dün test yaptım 16.8 cıktı. Yarın test vereceğim ama cok gerginim geçen yıl kimyasal gebelik yaşadım. Regl günü 18 ile öğrenmiştim. Çok istiyorum anne olmak. Yine cok mu düşük değerim ? Bu sekilde öğrenen var mı lütfen cevap verin 😔

Merhaba, bence adet gününüze 2 gün varken gayet normal çıkmış aslında. Benim de son adet tarihim 11 haziran ama benim döngüm 28 gün sürüyor son 4 aydır. Bu ay da 9 temmuzda adet olmam gerekiyor diye düşünmüştüm bu hesaba göre ama hala olmadım 3 gün gecikti yarın 4. Günüm. Testlerde negatif çıktı benim şimdiye kadar, ama gölge gibi bir çizgi var. Gidip kan versem eğer gebelik varsa bile değer çok düşük çıkar veya belki de tutunamamıştır diye düşünüyorum. Siz yumurtlamanızı takip mi ediyordunuz, döllenme gününüz belli mi? Bir de kan vermeden önce kaset test ile mi öğrenmiştiniz?

Strese girme canım öncelikle gerçekten stres her şeyi çok etkiliyor ve bence değerin düşük gelmedi daha adetine 2 gün varmış yani beta zaten döllenmeden 6-10 gün sonra yükselmeye başlıyor

Değer bencede yüksek kimyasal gebelik geçirdiğimde adet günü kan vermiştim ben değerim 8 çikmisti streese girme :cherry_blossom:

İnşallah öyledir​:pensive_face: bugün kan vereceğim 48 saatlik artışı görebilmek için dua edin bana da

Verdin mi kan