Lütfen bakarmısınız lütfen karnıma darbe aldım

5+3 haftalık hamileyim yeğenim yanlışlıka karnıma tepti çok sert değil çokta hafif değil darbe aldım bişey olmusmudu off çok korkuyorum stresten midem bulandı elim ayağım titredi @tecrübeli-anneler

Kanamaniz mi oldu. ? Içinizin rahat etmesini istiyorsunuz kadın doğumu olan acile gidin lütfen, muhtemelen kan verirsiniz sonrasında ultrasona yonlendirir

yok daha yeni oldu yarım saat önce

Yerinizde olsam giderim acile, içiniz rahat eder şüphe ile kalmayın derim

ya öyle lanet bir yerde yaşıyoruö ki yurt dışındayım acile gitsem kese görünmez diyip bakmazlar zaten randevuyu da ta 8. haftaya verdiler​:pensive:

Kanama, ağrı vs. oldu mu?

yok hayır henüz bişey yok

Anladığım kadarıyla ciddi bir darbe olmamış, ancak endişenizi çok iyi anlıyorum. Hamileliğin erken döneminde bebeğiniz rahminizin içinde amniyotik sıvı ile korunur ve rahminiz de pelvik kemiğiniz tarafından desteklenir. Bu nedenle, hafif darbeler genellikle bebeğe zarar vermez. Yine de, bu tür durumlarda kesin bir değerlendirme için doktorunuza danışmanız daha iyi olacaktır. Karnınızda devam eden ağrı veya hassasiyet, kanama veya lekelenme olsaydı daha ciddi bir tablo var diye düşünürdüm. Ancak içiniz rahat etmezse doktorunuza elbette muayene olun. Çok geçmiş olsun​:white_heart:

1 Beğeni

Birşey olmaz canım,içini ferah tut,ben ikinci bebeğime hamileyken ayağım takılıp karnımın üzerine düştüm,çok ağladım,korktum ama hicbirsey olmadı,sagsaglim doğdu kızım,o bulunduğu sıvının içinde korunuyor merak etme,belki hamileligim son ayları olsa durum farklı olabilirdi,şuan kalem ucu kadar ancak daha

2 Beğeni

allah razı olsun içimi rahatlattın :heart:

Şiddetli geçmeyen kasik ağrısı veya kanaman lekelenmen olmadıysa korkulacak hiç bir şey yok canım

@kaderrr merhaba endişeni anlıyorum ama hiç merak etme hiçbir şey olmaz Allahın izniyle sağlıklı bir gebelik diliyorum :hugs::rose:

1 Beğeni