Lütfen bakar mısınız

birşey sorcam kızlar ya ben Ağustos ayında doğum yaptım şuana kadar hiç hasta olmadım ama ne zmn ilişkiye girsem eşimle kan geliyor çok özür diliyorum hepinizi ablam annem gibi görüyorum zorlama olmuyor zorlama olsa derim vajinam yırtılmistir ama yok öyle birşey ilişkiye girmedigimde kan gelmiyor neden oluyor acaba

@admin cvp verir misiniz

Vajinal kanamami oloyo bir kadın doğuma görün istersen

1 hafta önce gittim 3 gün üst üste sadece geceleri kan geliyordu ilk defa böyle kan geldi simsiyahdı söyledim yani birşey demedi af edersiniz koku ile akıntı geliyordu onun için hap ile fitil verdi

Düşünceme kalırsa acaba düşük mü yapıyorum çünkü Ağustos ayından beri hasta olmadım az az kanama geliyor ilişkiye girince sadece kan verdim 1.20 çıkmıştı 2 ay fln oluyor test yaptım baya pozitif belli yani 2 çizgi bozuktur diye üstüne düşmedim

Çocuk varmı CNN bide eğer düşük şüphen varsa zaten belli olmazmi bilmiyorum ki doktor tam olarak bişey demedi mi

Evet Ağustos ayında doğum yaptım sezeryan doğum ilk dogumum 5bucuk aylık oğlum var

Ya bende diyorum Ağrı flnn olur sadece kan geldiği gün bir kere sırtıma saplantı girdi dedim sanki doğum yapıyorum öyle bi agriydi başkada olmadı hayır birşey demedi bu sıkıntı gözükmüyor dedi düzgün bakmadı doktor ya