Lutfen acıl cevab verırmısınız

Ya sabah 9 dan berı kızımın hareketlerını hıssedemıyorum ben bı gun hıssedıp bı gun cok az hıssederdım ama bugun hıc hıssedemedım 28 haftalık nıye hıssedemedım korkuylrumda onunla konustum rahsız etım ama hıcbırtepkı alamadım ya​:sweat::pleading_face::pleading_face::pleading_face: @admin @Leyla1991 @Nergiz13 @Hatice

1 Beğeni

@Zeliha1 hemen tedirgin olmayın lütfen :neutral_face: tatlı birşeyler yiyip uzanın tepki verecektir diye düşünüyorum

1 Beğeni

Abla yedım tatlı ben hergun talı yıyorum eksık etmıyorum pudınk yedım bı tabek uzandım yıne yok

Bir fincan türk kahvesi içip soluna yat kuzucum uyuyodur belkide hareket eder inşallah

1 Beğeni

@Zeliha1 bebişin tembelliği üzerinde demek ki dinleniyor​:blush: aklına kötü şeyler gelmesin lütfen birşey yoktur Allahın izniyle :purple_heart:

1 Beğeni

Sımdıacıle geldım bana bakan ablada hareketını goremedı ama kalp atısı var dedı doktor hanım gelecek dedı

@Zeliha1 haber bekliyoruz :palms_up_together:t2::purple_heart:

1 Beğeni

İnşallah güzel haberler verirsin haber bekliyoruz :pray::palms_up_together:

1 Beğeni

Nst ye mi bağladılar kuzucum

1 Beğeni

Ya canım habersiz bırakma lütfen bizi umarım bebiş de sende iyisindir :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sakin olun, uyuyordur :blush:

1 Beğeni

Sakin ol arkadaşım . Benim oğlum karnımdaykenngünddüzleri hiç hareket etmezdi akşamlatı ederdi. Tatlı da hareket ettiriyor belki uyuyordur bebiş:smiling_face_with_three_hearts: inşaAllah sağlıklıdır bir problem çıkmaz

1 Beğeni

Evt geldım nst bagladılar ılk bırı baktı ıkı defa hereketını gordu sonra bana gosteröeye calıstı gormedı sonrasında doktora danıstım bn gelıp bakıcam dedı geldı baktı oda hereketını 1 defa gordu nst baglıyca hemsıre bagladı gıtı doktor abla geldı kalbının oldugu seyı cokturdu kızım ona tekme attı doktorda ılk defa bı bebek bana tekme atı sonra bana bastırtdı bı bende hısetım tekmelerını yanı lızım ıyı hersey yolunda sımdılık yıne bu sekılde olursa tekrar gıdıcem​:face_holding_back_tears: suan hereketlendı kızım

3 Beğeni

Bebekler büyüdüğü için harekerleri deazalıyor.Çok şükür iyiymiş,korkutmayn kendinizi inşaAllah sağ salim kucağnlza alırsınız Allahın izniyle​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok şükür geçmiş olsun kuzucum inşallah bidaha olmaz doktor birşey dedimi normalmiymiş böyle olması

1 Beğeni

Sımdılık bısey gormedı abla doktoruma attılar nst ıyı demıs gonderdıler ama tekrar bu sekılde hıssedemedıgım zmn gel dedıler

@Zeliha1 gözün aydın :blush: tabi tedbirli olmak lazım ama birşey olduğunda hemen kötü şeyler düşünme :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bendede öyle oluyordu senin gibi endişelenmiştim,endişelenmekte haklısın bi anne olarak tabiki :slightly_smiling_face:şimdi nasıl tekmeleri?

Iyı suan sol tarafımda kızım orasını agırlastırdı :sweat_smile:

Çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla kucağına al inşallah :pray::cherry_blossom:

1 Beğeni