Kızlar 8 haftalık gittim ultrason yaptılar kalp atışını duyulamadi haliyle ölü dediler kürtaj dediler napcan ben simdi
8 haftalıkken duyulması lazımdı canım ben 7hafta 4 günlükken gittim duyulmadı beni zehirlemeye başlamıştı bir hafta önceden ölmüş kürtaj oldum
Ama benim belirtim yokki canım yaa ne kanamam ne mide bulantısı bilmiyorum ya başka doktora dahami gitsem diyorum
Geçmiş olsun canım istersen başka bir doktora daha görün öyle karar ver
Benimde hiç kanamam olmadı devlete uzmana özele gittim gelişimi durmuş dedıler ama inşallah seninki öyle değildir başka doktora git canım
İnslalah ama umudum kalmadı
Sonra bidaha hamilelik gecirdinizmi tekrar peki sağlıklı miydi
Geçen yıl 5 Aralık’ta hamile olduğumu öğrendim 25 aralıkta kürtaj oldum bugün hamile olduğumu öğrendim ama idrar yolunda enfeksiyon ve bakteri var kadın doğuma gdicem perşembe günü
Ha tekrardan 1yil sonramı hamile kaldınız yaş kaç ki
27 oluyorum canım
Kürtaj veya düşük yeniden gebe kalmaya engel değil canım korkma kürtajdan sonra rahmin kendini toparlaması için 3 ay kendimi dinlendrdm korundum ilk 15 gün ilişkiye girmedim
Ben kürtaj dan korkuyorum olmak istemiyorum ![]()
![]()
Canım benim bende korkuyordum bi girdim anestezi yaptılar gözümü odada açtım hiç hissetmiyorsn
Kendiliğinden düşmesini bekleyebilirsin ama hemen düşmez bide içerde bozulmaya başlarsa sana zarar verebilir
Valal çaresizim utanmam da var napcam bilmiyorum yaaa çok zormuş yaaa
Hiçbişey senin sağlığından önemli değil
Sağlığında da geçtim artık piskolojik çöktüm ![]()
![]()
![]()
Şuanki ruh halini en iyi ben anlarım hastane koridorlarında çok ağladım ama geri getiremedim bebeğimi çok şükür bugün hamile olduğumu öğrendim korkma canım inşallah bir daha ki bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına
Hiç bidahakinide sağlıklı alacağımi düşünmüyorum bunda bile 9 ay korunmasizdim 9 ay boyunca daha yeni hamilelik haberi aldım oda olmadi
Canım bak bana 7 ay sonra yeniden hamile kalabildim düşünme öyle şeyler Rabbim en iyisini bilir